⭕جلسه بررسی مشکلات اجرای طرح هادی و طرح گردشگري روستاي شوکت آباد، با حضور معاون هماهنگي امور عمراني استانداري برگزار شد.
سيدمجتبي علوي مقدم معاون هماهنگي امور عمراني استانداري، در اين جلسه بر اجراي دقيق مصوبات کارگروه گردشگري استان تاکيد كرد.
?وی افزود: با وجود فرصت های رنگارنگ سرمایه گذاري در کشور، و انتخاب خراسان جنوبي جهت سرمايه گذاري توسط سرمايه گذاران؛ حمايت و تسهيل کار آنان در بخش هاي مختلف بايد مورد توجه مسئولين امر قرار گيرد و تعلل بدون دليل در اين فرآيند، به هيچ وجه مورد قبول نمي باشد.
?وی افزود: در اجرای طرح های گردشگري، اخذ هرگونه دريافت و پرداخت مي بايست تابع ضوابط و مقررات و بر مبناي مستندات انجام گيرد و دريافت هر گونه عوارض خارج از مصوبات شوراي گردشگري غير قانوني بوده و کوتاهي در صدور پروانه ساخت به دلايل غير مستند و خارج از قوانين و مقررات پذيرفتني نيست .
?معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، بر اطلاع رساني شفاف در خصوص روند صدور و يا عدم صدور پروانه به سرمايه گذار تاکيد و خاطر نشان ساخت: در صورت عدم صدور پروانه، مي بايست مستندات عدم انجام کار به سرمايه گذار ارائه گردد.
?علوی مقدم، افزود: بر اساس قوانین موجود، فضاهای گردشگري نياز به تغيير کاربري ندارند و اگر وارد فرآيند اخذ مجوز شوند، کاري از پيش نخواهد رفت و مسئولين مربوطه در گردشگري استان بايستي مصوبات و اطلاعات و مقررات مرتبط با حوزه گردشگري را در اختيار ساير دستگاه ها قرار دهند.
?وی، با تاکید بر وقف به عنوان صدقه جاریه اظهار داشت: احترام به حقوق وقف يعني اينکه حقوقش کامل و بر اساس مستندات اداره كل اوقاف پرداخت شود و در مقابل اداره كل اوقاف نيز بر اساس مصوبات قانوني شوراي روستا و دهياري به شرط آنكه مراحل قانوني خود را طي كرده باشد عمل نمايد.
?وی، بر سرعت عمل در پیگیري امور مردم تاکيد کرد و افزود: اگر کارهاي مردم به هر نحوي ديرتر صورت پذيرد، فرداي قيامت مسئول خواهيم بود و بايد پاسخگوي حقوق ازدست رفته آنان باشيم.
