سرهنگ محمد امیرکاظمی، رئیس پلیس راه خراسان جنوبی

سرعت‌های غیرمجاز و خلاء مجتمع‌های رفاهی در خراسان جنوبی

سرهنگ محمد امیرکاظمی، رئیس پلیس راه خراسان جنوبی پ اظهار کرد: جاده‌های کویری خراسان جنوبی که به دلیل کفی بودن و طولانی بودن مسیرها، همواره آبستن حوادث هستند در روزهای اخیر شاهد دو سانحه دلخراش رانندگی بود؛ حوادثی که هفت نفر از هموطنانمان را به کام مرگ کشاند و بار دیگر زنگ خطر را برای رعایت نکات ایمنی در آستانه اوج سفرهای زیارتی دهه آخر صفر به صدا درآورد.

وی با اشاره به جزئیات تصادف نخست در محور دیهوک به کرمان در پنجشنبه هفته گذشته، افزود: در این حادثه که منجر به فوت 5 سرنشین خودروی پراید شد، راننده که فردی مقید به قانون بود، به دلیل خستگی مفرط ناشی از رانندگی طولانی و تنها یک لحظه خواب‌آلودگی، دچار انحراف به چپ شده و با یک دستگاه تریلی برخورد کرده است.

به گزارش خبر و هنر خراسان جنوبی وی با تأکید بر اینکه خستگی و خواب‌آلودگی زمان و مکان نمی‌شناسد، افزود: شدت برخورد به حدی بود که خودروی سواری کاملاً متلاشی شد و اگرچه رانندگان در این واژگونی‌ها معمولاً کمربند ایمنی را برای سرنشینان عقب جدی نمی‌گیرند اما در این مورد خاص حتی سرنشینان عقب نیز کمربند بسته بودند، ولی خواب‌آلودگی لحظه‌ای و برخورد با خودروی سنگین، فاجعه آفرید.

کاظمی با بیان اینکه در حادثه دوم که روز بعد از آن در محور «سه راهی روم به سرایان» رخ داد، دو نفر دیگر جان باختند گفت: راننده این خودرو تنها چند ساعت پیش از تصادف به دلیل سرعت غیرمجاز بالای 130 کیلومتر اعمال قانون شده بود.

وی تصریح کرد: متأسفانه در برخی موارد، جریمه‌های مالی بازدارنده نیست و بی‌توجهی به این تذکرات قانونی، به سوانح هولناک ختم می‌شود.
رییس پلیس راه خراسان جنوبی در پاسخ به انتقاد از نبود استراحتگاه‌های بین‌راهی در محورهای طولانی استان گفت: در برخی نقاط که با خلاء مجتمع‌های خدماتی مواجهیم، با کمک خیرین و ظرفیت‌های پلیس در حال ایجاد استراحتگاه‌های موقت و سایبان هستیم تا رانندگان بتوانند برای دقایقی کوتاه از فشار رانندگی بکاهند.

کاظمی با اشاره به آغاز موج بازگشت زائران اربعین و نزدیک شدن به ایام شهادت امام رضا (ع)، به مسافران توصیه کرد: خستگی ناشی از سفرهای طولانی در مسیرهای کویری استان ما بسیار خطرناک است و بسیاری از تصادفات استان (حدود 60 تا 70 درصد) واژگونی ناشی از عدم توجه به جلو و خستگی است.

وی در پایان خطاب به رانندگان عبوری از استان خاطرنشان کرد: عجله برای رسیدن به مقصد، ارزش یک عمر پشیمانی را ندارد و در هر نقطه‌ای از مسیر که احساس خواب‌آلودگی کردید، بلافاصله توقف کنید. امیدواریم با رعایت قوانین، شاهد کاهش حوادث و سفری ایمن برای تمامی زائران باشیم.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=113290

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: