مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی

ثیت وقف ۳۰ میلیارد تومانی به نام امامزادگان باقریه بیرجند

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی از ثبت بیست‌ودومین وقف شهرستان بیرجند به ارزش ۳۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: این موقوفه سه هکتاری با نیت حمایت از فعالیت‌های جاری، فرهنگی، قرآنی، اجتماعی و عمرانی امامزادگان باقریه(ع) بیرجند به ثبت رسیده است.

جت‌الاسلام پرویز بخشی‌پور روز دوشنبه اظهار کرد: این وقف توسط واقف نیک‌اندیش حاج حسینعلی خسروی انجام شده و شامل سه هکتار زمین به مساحت ۳۰ هزار مترمربع در شهر بیرجند است.

وی افزود: این موقوفه دارای سند مالکیت تک‌برگ بوده و ارزش آن ۳۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

به گزارش خبر و هنر خراسان جنوبی  مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی بیان کرد: واقف، این موقوفه را با هدف تأمین هزینه‌های جاری، فرهنگی، قرآنی، اجتماعی و عمرانی امامزادگان باقریه(ع) بیرجند وقف کرده است.

وی ادامه داد: چنین موقوفاتی می‌تواند پشتوانه‌ای ماندگار برای تداوم و توسعه فعالیت‌های فرهنگی، قرآنی و اجتماعی در این آستان مقدس باشد.

بخشی‌پور با قدردانی از اقدام خیرخواهانه این واقف گفت: وقف زمانی می‌تواند پاسخگوی نیازهای جامعه باشد که نیت واقف متناسب با نیازهای روز و آینده باشد و این موقوفه نمونه‌ای از نگاه آینده‌نگرانه واقفان به نیازهای مراکز فرهنگی و مذهبی است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بیرجند نیز با قدردانی از این اقدام اظهار کرد: این وقف نتیجه توجه و همراهی خیرخواهانه واقفان با نیازهای فرهنگی و مذهبی جامعه است.

حجت‌الاسلام دادخدایی خدایی افزود: امیدواریم ثبت چنین موقوفاتی زمینه‌ساز تداوم و تقویت فعالیت‌های فرهنگی، قرآنی و اجتماعی در امامزادگان باقریه(ع) بیرجند باشد.

وی گفت: با ثبت این موقوفه، شمار وقف‌های ثبت‌شده در شهرستان بیرجند به ۲۲ مورد رسید

نوشته و خبر نگار : مهدیه حسن پور دبیر سرویس فرهنگی و هنری و ا.حسن پور

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=113802

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: