نمایشگاه نقاشی «روایت رمضان» با نگاهی متفاوت و هنرمندانه به جنگ تحمیلی سوم، امروز در نگارخانه استاد اسماعیلیمود بیرجند افتتاح شد؛رویدادی که به همت هنرجویان آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی «وستا» و ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی
آیین افتتاح نمایشگاه نقاشی «روایت رمضان» امروز با حضور محمود رمضانی سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی و ناصری فرماندار بیرجند و جمعی از مسئولان فرهنگی و هنری استان در نگارخانه استاد اسماعیلیمود برگزار شد.
به گزارش خبر و هنر خراسان جنوبی این نمایشگاه به همت هنرجویان آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی «وستا» و با همکاری ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی برپا شده است. محمود رمضانی، سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، در این مراسم با بیان اینکه نمایشگاه «روایت رمضان» با نگاهی هنرمندانه به موضوع جنگ تحمیلی سوم برگزار شده است، اظهار کرد: هنرمندان حاضر در این نمایشگاه سنین نوجوان و جوان دهه هشتاد و نود هستند که با تلفیق واقعیت و تخیل، آثاری خلاقانه و تأملبرانگیز خلق کردهاند.
وی با تأکید بر اینکه سیاست ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی حمایت از هنرمندان است، افزود: در دوره جدید مدیریتی، تمامی ظرفیتهای این ادارهکل در راستای حمایت از هنر و هنرمند به کار گرفته شده است. حمایت از نسل جدید هنرمندان، زمینهساز رویش استعدادهای تازه و تداوم خلاقیت هنرمندانه در استان خواهد بود.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی ضمن قدردانی از حضور فرماندار مرکز استان و سایر مدیران کل استانی در آیین افتتاحیه، همافزایی میان دستگاههای فرهنگی و بهرهگیری از حمایت سایر نهادها در عرصه فرهنگ و هنر را ضروری دانست و تصریح کرد: این تعامل و حمایتها موجب رونق اقتصاد فرهنگ و هنر در خراسان جنوبی شده و دلگرمی هنرمندان استان را به دنبال خواهد داشت.
وی در ادامه از ضمن قدردانی از استاد و مدیرمسئول آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی «وستا»، افزود: حضور جوانان و نوجوانان در عرصه هنر انقلاب و روایت جنگ رمضان با زبان هنر و نگاهی خلاقانه امیدآفرین است گفتنی است این نمایشگاه از ۲۰ لغایت ۲۵ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۷ لغایت ۲۱ در محل نگارخانه استاد اسماعیلی دایر خواهد بود .
رمضانی در پایان، استفاده از ظرفیت هنر برای تبیین مسائل روز را امری مهم، اثرگذار و کاربردی دانست و بر تداوم چنین رویدادهایی در استان تأکید کرد.
نوشته و خبر نگار : مهدیه حسن پور دبیر سرویس فرهنگی و هنری و ا.حسن پور





