پيام نخعي مديركل امور بانوان و خانواده استانداري بمناسبت روز زن و روز مادر
بسمه تعالی
انا اعطیناک الکوثر
بیستم جمادی الثاني مصادف با ميلاد حضرت فاطمه زهرا (س) به نيکي روز زن و هفته بزرگداشت مقام مادر نام گذاري شده است . اين ميلاد بهانه اي است براي قدرداني از همراهان هميشگي، زناني که در كنار نقش پر اهميت خود در خانواده دوشادوش مردان در جامعه گام برمي دارند و يك لحظه سكون و ايستايي را بر خود نمي پسندند .
در اسلام میدان فعالیت و تلاش علمي، اقتصادي ، فرهنگي و سياسي و حتي نظامي براي زنان به طور کامل باز است و حضور زنان در صحنه به کرات توسط بزرگان دين يادآوري شده است و حضرت امام خميني رهبر فقيد انقلاب نيز ضمن تأكيد بر بالا بودن نقش زن در جامعه نسبت به مردان در اين زمينه فرمودند: « اگر زن هاي انسان ساز از ملت ها گرفته شوند، ملت ها به شكست و انحطاط كشيده مي شوند.»
بنابراین باید علاوه بر بزرگداشت اين روز در سطح جامعه، زناني که با پيروي از آداب و اخلاق و منش زندگي حضرت زهرا (س) محيط خانواده و اجتماع خود را نظام مي بخشند نيز بزرگداشت شوند. زنان توانمندي که با مشاركت در امور مختلف فرهنگي، سياسي و اجتماعي همواره در تلاش هستند و براي ساختن آينده بهتر، استوار گام برمي دارند .
اینجانب ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه سلام ا… عليها و بزرگداشت مقام شامخ زن و روز مادر ، از خداوند متعال مي خواهم که پيروي از سيره جاودانه حضرت صديقه كبري را سرلوحه زندگي ما قرار دهد .
