تاکید استاندار بر همکاری بخش‌های دولتی و خصوصی

#در_خانه_میمانیم

#شکست_کرونا_مردم_همدلی

#کرونا_را_شکست_میدهیم

#رعایت_بهداشت_فردی

 

استاندار خراسان جنوبی گفت: در شرایط محدودیت‌های کرونایی، دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها بیشتر باید وضعیت مردم را درک کنند.

 آقای ملانوری در ستاد استانی مدیریت کرونا گفت: در این شرایط که محدویت‌های کرونایی در حال اجراست، بانک‌ها چک‌هایی مردم را برگشت نزنند و ادارات آب، برق و گاز به دلیل پرداخت نکردن قبوض، آب، برق و گاز مردم را قطع نکنند.

وی همراهی مردم و هم چنین دستگاه‌های اجرایی با طرح محدویت‌های کرونایی را خواستار شد و افزود: در این شرایط بحرانی نباید دچار دوگانگی شد بلکه همه باید در یک مسیر حرکت کنند.

استاندار از همراهی اصناف مختلف در اجرای محدویت‌های کرونایی تشکر کرد و گفت: اصناف در اجرای این طرح، ۹۷ درصد مشارکت داشتند که از این بابت از این قشر باصداقت و نجیب تشکر می‌کنم.

آقای ملانوری راه اندازی فروشگاه‌های اینترنتی را درخواست کرد و گفت: در این شرایط که همه با بیماری کرونا مواجه هستند نیاز است این بستر برای مردم بیش از پیش ایجاد شود و رفع مشکلات کسب و کار‌های اینترنتی مانند فروشگاه‌های مواد غذایی که به صورت آنلاین به مردم خدمات ارائه می‌دهند در دستور کار قرار گیرد.

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=49554

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: