#خبر_و_هنر

#خراسان_جنوبی

#khabar_va_honar

#southern_Khorasan

#Birjand

#khabarvahonar

#خبر_و_هنر #خبروهنر

#خبر_هنر #خبر #اخبار #هنر #فرهنگ

#بیرجند #قاین #طبس #فردوس #سرایان #نهبندان #خوسف #بشرویه #زیرکوه #درمیان #سربیشه

 مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی گفت: ادارات خراسان جنوبی در مصرف برق خود صرفه‌جویی کنند تا در فصل تابستان دچار خاموشی نشوند.

مهدی دادگر در دومین نشست شورای اداری خراسان جنوبی اظهار داشت: درخواست ما این است که از ابتدای خردادماه تا پایان فصل تابستان در راستای مدیریت مصرف برق تغییر ساعت کاری ادارات را در استان داشته باشیم.

وی ادامه داد: تغییر ساعت کاری ادارات ۱۰ مگاوات مصرف برق را به ساعات کم باری ما در روز جابه‌جا می‌کند، حدودا پیک بار مصرف برق استان در فصل تابستان ۳۰۰ مگاوات است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی با بیان اینکه صنایع استان در سال گذشته همراهی خوبی در زمینه مدیریت مصرف برق استان داشته‌اند که در سال جاری هم نیازمند این همراهی هستیم، عنوان کرد: در آستانه فصل تابستان و گرما هستیم و برای اینکه شاهد خاموشی‌ها در استان نباشیم نیازمند همکاری بیشتر هستیم.

دادگر عنوان کرد: در زمینه مدیریت مصرف برق نیازمند همراهی بیشتر دستگاه‌های اجرایی هستیم، در سال جاری باید کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق ادارات را نسبت به دوره مشابه سال گذشته داشته باشیم و در غیر این صورت قطعی برق در ادارات را خواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: اگر صاحبان چاه‌های کشاورزی استان چهار ساعت در شبانه‌روز مصرف برق خود را کاهش دهند، کل مصرف برق آنان در طول شبانه‌روز رایگان محاسبه خواهد شد.

دادگر با بیان اینکه استفاده از دیزل‌های برقی باید در پیک بار مصرف در دستورکار همه دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد، اضافه کرد: وزارت نفت در تامین سوخت این دیزل‌ها همانند سال گذشته همراهی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ما در خراسان جنوبی ۴۰۰ هزار مشترک برق داریم، اضافه کرد: ۸۱ درصد مصرف برق شامل بخش خانگی، ۳۰  درصد در بخش کشاورزی،  ۳۰ درصد در بخش صنعت است که در فصل تابستان نیازمند همکاری بیشتر این بخش‌ها داریم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی بیان کرد: از نظر تعدادی قریب به ۸۳ مشترکین شرکت برق خراسان جنوبی، مشترکین خانگی هستند و مشترکین خانگی خراسان جنوبی کم مصرف هستند که براساس برنامه‌های شرکت توانیر برای مشترکین خانگی و تجاری طرح خاموشی لحاظ نمی‌شود.

دادگر با بیان اینکه در کشور به دلیل خشکسالی‌ها و کاهش منابع آبی پشت سدها با کاهش تولید برق مواجه هستیم و کاهش ۵۰ درصدی نیروگاه‌های برق آبی را داریم، اضافه کرد: از طرفی هم به دلیل خشکسالی و گرما هوا شاهد افزایش مصرف برق در بخش کشاورزی و خانگی هستیم.

وی با اشاره به اینکه یک ناترازی بالایی در تولید برق کشور داریم که نیازمند مدیریت در مصرف برق هستیم اضافه کرد: در زمینه روشنایی معابر هم تکلیف داریم که در فصل زمستان و تابستان به شکل یکی در میان چراغ‌ها را روشن نگه داریم.

وی عنوان کرد: متاسفانه ۱.۵ مگاوات فقط مصرف برق در نورپردازی واحدهای مسکونی است که این حجم معادل صرف یک واحد تولیدی بزرگ در استان است.