مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی از پرداخت ۲۲۶ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ به ۱۲۴ طرح اقتصادی در استان خبر داد و بر تسریع در روند پرداخت این تسهیلات تاکید کرد.

 مرتضی ذاکریان  در نشست کارگروه تبصره ۱۸ با تأکید بر ضرورت تسریع در روند پرداخت تسهیلات اظهار کرد: روند جذب اعتبارات از سوی برخی بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی قابل قبول نیست و به پیگیری جدی‌تری نیاز دارد.

وی با اشاره به اقدامات دبیرخانه این کارگروه گفت: پس از تأکید استاندار محترم، بازدیدهایی از چهار بانک عامل انجام شد و برخی از پرونده‌ها نیز به‌صورت حضوری پیگیری شد که توضیحات بیشتر از سوی بانک‌ها ارائه خواهد شد.

ذاکریان با اشاره به محدود بودن زمان جذب منابع افزود: با توجه به تعطیلات رسمی، کاهش روزهای کاری و رو به پایان بودن مهلت جذب نباید این فرصت را از دست داد.

وی با بیان اینکه ۴۰۱ طرح در کمیته های استانی تبصره ۱۸ تا کنون به ارزش ۱ هزار و ۵۵۸ میلیارد تومان مصوب شده است، عنوان کرد: تا کنون مجموعاً ۱۲۴ طرح به ارزش ۲۲۶ میلیارد تومان پرداخت شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان خاطرنشان کرد: در مجموع، سهم استان از اعتبارات تبصره ۱۸ بیش از هزار و ۲۵ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۲۲ درصد آن جذب شده است.

به گفته وی ۸ دستگاه اجرایی با عاملیت ۹ بانک این تسهیلات را به طرح های مصوب شده در کمیته استانی به متقاضیان حوزه خود پرداخت می کنند.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور