مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی خراسان جنوبی گفت: برانکارد ایزوله با قابلیت تهویه توسط اگزوزفن آمبولانس تهیه و در پایگاه‌های اورژانس و بیمارستان‌های استان تولید و توزیع شد.

سید محمدرضا حسینی روز سه‌شنبه در نشست خبری افزود: این برانکارد با قابلیت بسته‌بندی در حجم، وضعیت دادن به بیمار، ایجاد فشار منفی، بستن کمربند ایمنی بیمار و انجام مداخلات حین انتقال و باز و بست سریع ویژه بیماران کرونایی در استان تولید شده است.

وی بیان کرد: از آنجاییکه در زمان انتقال بیماران کرونایی برای تهویه هوا باید از تجهیزات نایلونی و یا ایجاد فشار منفی استفاده شود اوکسی پوت به صورت ابتکاری اختراع شد تا وقتی روی سر بیمار قرار می‌گیرد مانع عدم آلودگی پرسنل و همچنین انتقال هوا به بیرون آمبولانس می‌شود.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی خراسان جنوبی اظهار داشت: قرار گرفتن بیمار در محفظه‌های فشار منفی این برانکاردها از انتقال آلودگی‌های تنفسی و استنشاقی بیماران به تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی و نیز انتشار آن به بیرون پیشگیری می‌کند.

وی تصریح کرد: تجهیزات مقابله با کرونا شامل اوکسی پوت، فیلتر هپا و ونتیلاتور داخل آمبولانس در تمام پایگاه‌های اورژانس خراسان جنوبی وجود دارد.

حسینی از تجهیز آمبولانس‌های پایگاه‌های شهری به برانکارد فشار منفی برای انتقال بیماران مشکوک یا مبتلا به ویروس کرونا خبر داد و عنوان کرد: ۸۰ پایگاه اورژانس در سطح استان برای انتقال بیماران کرونایی تجهیز شده است.

وی یادآور شد: تمامی استاندارهای لازم برای کمترین مواجهه مردم و پرسنل ۱۱۵ با این ویروس مد نظر قرار گرفته است تا مردم نسبت به رعایت اصول ایمنی اطمینان خاطر داشته باشند.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی خراسان جنوبی گفت: تاکنون مجموعه‌ای از تجهیزات پزشکی در داخل استان برای آمادگی در مقابل حفاظت پرسنل اورژانس و بیماران تهیه شده که برخی از این تجهیزات منحصر به فرد است.

وی به تخصیص یک میلیارد تومان برای خرید تجهیزات پیشگیرانه و آمادگی آمبولانس‌های استان یک ماه قبل از شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: در این مدت ۲ پایگاه اورژانس در استان راه‌اندازی شد همچنین ۲۷ پرسنل به فوریت‌های پزشکی اضافه شدند.

حسینی با بیان اینکه سال گذشته ۱۰۰ هزار ماموریت اورژانسی در خراسان جنوبی انجام شد افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون نیز هشت هزار ماموریت اورژانسی انجام شده که یک چهارم آن مربوط به بیماران مشکوک یا مبتلا به کرونا بوده است.

وی از راه‌اندازی آمبولانس CBRNE در مرکز استان و آمبولانس ویژه کرونا در تمامی شهرستان‌ها خبر داد و گفت: تهیه و توزیع فیلتر هپا برای تهویه ایمن بیماران با آمبوبگ در حین احیا و تهیه محلول گندزدایی تجهیزات الکترونیک از دیگر اقدامات است.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی خراسان جنوبی افزود: همچنین تهیه و توزیع سهمیه ماهیانه تجهیزات حفاظت فردی تحویلی به هر نفر از پرسنل برای آرامش و اطمینان  از در اختیار داشتن تجهیزات حفاظت فردی و مصرف بهینه در مدت معین و تجهیز تمامی پایگاه‌ها به کیت بیولوژیک محتوای تجهیزات کامل مواجهه با کرونا از دیگر این اقدامات است.