رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: با توجه به اهمیت سلامت و چرخه غذایی در سه ماه نخست سال جاری ۱۲۵ تن انواع گوشت قرمز در کشتارگاه‌های استان مورد نظارت دامپزشکی قرار گرفت.

 مریم ملکی افزود: در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی به صورت روزانه از کشتار دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام استان توسط کارشناسان دامپزشکی بازدید و بازرسی می شود.

وی گفت: این حجم از نظارت روی گوشت گاو، شتر و گوسفند با حضور بازرسان بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های دام استان استحصال شده است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار داشت: در این روند چهار هزار و ۲۴۸ راس دام سبک و ۸۱۶ راس دام سنگین مورد نظارت بازرسان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری ۲ هزار و ۲۴۳ کیلوگرم از لاشه‌های کشتاری توسط بازرسان نظارت غیرقابل مصرف تشخیص داده و از چرخه مصرف حذف شده است.

۱۰ کشتارگاه دام سبک و سنگین در خراسان جنوبی فعال است.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله