مراکز خونگیری خراسان جنوبی، میزبان اهداکنندگان در دهه اول محرم

مراکز خونگیری خراسان جنوبی، در دهه اول محرم در پنجمین دوره پویش اهدای خون با عنوان “مهرسرخ” آماده خونگیری از اهداکنندگان هستند.

، مدیرکل انتقال خون استان گفت: در ۸ روز اول محرم مراکز خونگیری بیرجندمراکز خونگیری خراسان جنوبی، میزبان اهداکنندگان در دهه اول محرم و طبس، هر روز صبح از ساعت ۶ تا ۱۲:۳۰ و مراکز قاین و فردوس از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۱ آماده خونگیری از مراجعه کنندگان هستند.

 

مهدی زاده افزود: همچنین، مرکز خونگیری بیرجند روز‌های یکشنبه و چهارشنبه علاوه بر صبح، تا ساعت ۱۹:۱۰ عصر و مرکز فردوس دوشنبه‌ها علاوه بر صبح، از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰ عصر نیز فعال است.

 

وی با بیان اینکه در صبح تاسوعا، مرکز خونگیری بیرجند صبح و عصر، و بقیه مراکز فقط صبح فعالند گفت: در روز عاشورا هم تمامی مراکز انتقال خون استان در محل خود و مرکز خونگیری بیرجند در دبیرستان ایثارگران امیرالمؤمنین (ع) واقع در خیابان جمهوری در مسیر هیأت‌های عزاداری فعال است.

نوشته و خبرنگار : دکتر  ا . زارعی دبیر سرویس پزشکی و سلامت و ا حسن پور

لینک کوتاه خبر:

http://127.0.0.1/news/?p=86969

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: