مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی گفت: ۳۸ پرواز رفت و برگشت به مقصد تهران و هشت پرواز به مقصد مشهد توسط ایرلاین‌ها در برنامه نوروزی پروازها فعال و در سیستم فروش باز شده‌ است.

عظیم طهماسبی  اظهار کرد: برنامه نوروزی پروازها از ۲۵ اسفند ماه آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

وی گفت: اکنون ۳۸ پرواز رفت و برگشت به مقصد تهران و هشت پرواز رفت و برگشت به مقصد مشهد توسط ایرلاین‌های فعال در استان در سیستم فروش باز شده است.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی عنوان کرد: از بازه ششم فروردین عملا برنامه زمستانی پروازها به اتمام رسیده و وارد برنامه تابستانی پروازها می‌شویم که تا قبل از تاریخ یاد شده ایرلاین‌ها در حال برنامه ریزی و دریافت مجوزهای پروازی هستند و به زودی پروازهای برنامه تابستانی خود را در سیستم فروش باز خواهند کرد.

طهماسبی بیان کرد: در هفته‌های آتی برنامه تابستانی ایرلاین‌ها نیز باز می شود و از بازه ششم فروردین مابقی پروازها برنامه ریزی و تعداد پروازهای نوروزی از ۳۸ پرواز رفت و برگشت فراتر خواهد رفت که این تعداد پروازها جوابگوی نیاز و درخواست مسافران خواهد بود.

وی اضافه کرد: فرودگاه طبس نیز طی این مدت میزبان ۶ پرواز رفت و برگشت در هفته در مسیر تهران – طبس و بالعکس خواهد بود که مسافران می‌توانند از پروازهای این فرودگاه نیز طی ایام نوروز استفاده کنند.

طهماسبی اظهار کرد: طی سال‌های گذشته یکی از مشکلات مسافران ورودی و خروجی به استان در ایام نوروز، ابطال پروازهای برنامه‌ای فرودگاه بیرجند بود که امسال با تلاش‌های صورت گرفته توسط استاندار و اعضای کارگروه توسعه پروازهای استان ابطال پروازها به حداقل رسیده و مشکلی جهت جا به جایی مسافران هوایی نخواهیم داشت.