
#در_خانه_میمانیم
#شکست_کرونا_مردم_همدلی
#کرونا_را_شکست_میدهیم
#رعایت_بهداشت_فردی
?شبانه روز گذشته 25 بیمار جدید کرونا در خراسان جنوبی شناسایی شدند.
?معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه در شبانه روز گذشته 143 آزمایش کرونا در استان انجام شد که 25 آزمایش، مثبت قطعی اعلام شد، گفت: از این تعداد، ۶ نفر در بیمارستانها بستری اند و 19 نفر نیز نمونه گیری سرپایی شدند.
?از 25 بیمار جدید شناسایی شده، 7 نفر مربوط به شهرستان بیرجند، 7 نفر شهرستان قائنات، 7 نفر شهرستان سرایان، 2 نفر شهرستان فردوس، یک نفر شهرستان بشرویه و یک نفر نیز مربوط به شهرستان نهبندان است.
?دکتر مهدی زاده افزود: خوشبختانه در شبانه روز گذشته هیچ مورد فوت در اثر کرونا، در خراسان جنوبی نداشیم و تعداد فوتیها در اثر بیماری کرونا همچنان ۷۵۳ مورد است.
?وی با بیان اینکه هم اکنون 149 بیمار با علائم بیماری حاد تنفسی در بیمارستانهای استان بستری هستند گفت: از این تعداد 34 نفر مبتلا قطعی بیماری کرونا هستند و 7 نفر از مبتلایان کرونا در بخش مراقبتهای ویژه بستری اند که حال یک نفر وخیم است.
