تولید سالانه ۸۲ تن گوشت بلدرچین در خراسان جنوبی

سالانه ۸۲ تن گوشت بلدرچین در واحد‌های پرورش بلدرچین خراسان جنوبی تولید می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: حدود ۲۰ تن داخلتولید سالانه ۸۲ تن گوشت بلدرچین در خراسان جنوبی استان مصرف و مازاد آن به خارج از استان ارسال می‌شود.
اشرفی افزود: در حال حاضر دو واحد دارای پروانه بهره برداری پرورش بلدرچین با ظرفیت ۱۳۰ هزار قطعه فعالیت می‌کنند.
وی گفت: سالانه حدود ۳۰ تن تخم بلدرچین تولید می‌شود که عمدتاً در داخل استان مصرف می‌شود.
اشرفی با بیان اینکه واحد‌های پرورش بلدرچین به صورت زنجیره فعالیت دارند ، افزود: این واحد‌ها عمدتاً شامل سالن پرنده مادر، سالن پرورش بلدرچین گوشتی و بخش جوجه کشی هستند.
وی عرضه بلدرچین در سن کم برای مصرف گوشت را یکی از مزایای پرورش این پرنده عنوان کرد و گفت: تخم گذاری مطلوب ، ضریب تبدیل غذایی مطلوب، نیاز به فضای پرورشی کم و نیز مقاومت نسبت به بیماری از مزایای پرورش بلدرچین است.

لینک کوتاه خبر:

http://127.0.0.1/news/?p=32617

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: