توسعه مشارکت در حوزه‌های شهری و روستایی نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اجرایی است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت :توسعه مشارکت شهری و روستایی در انتخابات نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و نظارت مستمر است.

 محمد فرهادی در اولین جلسه کمیته توسعه مشارکت شهری و روستایی ستاد انتخابات استان، با بیان این مطلب که توسعه مشارکت در حوزه‌های شهری و روستایی نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اجرایی است، بر اهمیت افزایش مشارکت عمومی در انتخابات آینده تأکید کرد.
وی در این جلسه، وظایف کمیته را مورد بررسی قرار داد و گفت: شناخت و تحلیل میزان مشارکت در مناطق شهری و روستایی، شناسایی اقشار و طراحی اقدامات خاص برای تقویت مشارکت، از جمله اولویت‌های کمیته است.
وی همچنین بر لزوم شناسایی عوامل مانع در حوزه‌های مشارکت و طراحی راهکارهای مبتنی بر آسیب‌شناسی این مسأله تأکید کرد و افزود: برای افزایش ضریب مشارکت، باید با شناخت دقیق مسائل و چالش‌های موجود، اقداماتی انجام شود.
در ادامه، فرهادی به نظارت مستمر بر استفاده از امکانات و اموال شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و شوراهای اسلامی اشاره و اعلام کرد: هرگونه سوءاستفاده یا بهره‌برداری غیرقانونی از این منابع برای منافع شخصی در انتخابات، محکومی می شود.
وی تصریح کرد: دفاتر امور شهری و روستایی موظف به بررسی و رسیدگی به گزارش‌های وارده از سوی اشخاص حقیقی، حقوقی و کمیته‌های مرتبط در ستاد انتخابات هستند.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=111112

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: