عبدالرضارضایی با اعلام اینکه پیش بینی می شود تولید زرشک امسال نسبت به سال گذشته حدود ۲ درصد افزایش پیدا کند، گفت: سطح زیر کشت محصول زرشک در استان ۱۶۷۲۶/۵ هکتار می باشد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه کشاورزان و بهره برداران، برای حفظ کیفیت زرشک، محصول خود را در زمان مناسب برداشت نمایند، افزود: بسیاری از کشاورزان و بهره برداران استان، محصول خود را بعنوان نوبرانه و زودتر از موعد برداشت می نمایند که این امر باعث کاهش کیفیت محصول از لحاظ غذایی و دارویی در سال بعد می شود.

وی اظهار داشت: در سال گذشته(۹۷) میزان ۱۸۸۳۰ تن زرشک از سطح باغات استان برداشت شده است که امسال (۹۸) پیش بینی می شود میزان ۱۹۵۰۰ تن برداشت گردد.

رضایی با اشاره به اینکه ۱۲ واحد فرآوری و بسته بندی محصول زرشک در استان پروانه بهره برداری دریافت نموده اند، عنوان کرد: این واحدها با ظرفیت ۹۳۷۰ تن از مدیریت صنایع غذایی سازمان جواز دریافت نموده اند و محصولاتی از قبیل کنسانتره زرشک، آب زرشک، شربت زرشک و… را تولید می نمایند.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله