مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری محرم، بر لزوم رعایت استانداردهای سلامت محیط در تهیه و توزیع نذورات تأکید کرد.
مهندس مهدی پاکنیت با اشاره به اهمیت حفظ سلامت عزاداران، اظهار داشت: “رعایت اصول بهداشتی در تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی باید در اولویت هیئتهای مذهبی و دستههای عزاداری قرار گیرد.”
وی اولین شرط بهداشتی را انجام کلیه فرآیندهای پخت در مکانهای دارای شرایط بهداشتی عنوان کرد و افزود: “کلیه افراد درگیر در توزیع مواد غذایی باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند.”
مدیر سلامت محیط دانشگاه بر استفاده از مواد اولیه بستهبندی شده دارای مجوز وزارت بهداشت تأکید و خاطرنشان کرد: “برای فرآوردههای دامی حتماً باید از محصولات دارای مجوزهای بهداشتی استفاده شود.”

وی در ادامه به سایر الزامات بهداشتی اشاره کرد: “استفاده از نمکهای یددار تصفیه شده، روغنهای با ترانس پایین و رعایت زنجیره سرمایی مواد غذایی از ضروریات است.”
مهندس پاکنیت در مورد بستهبندی مواد غذایی تأکید کرد: “استفاده از ظروف یکبار مصرف غیراستاندارد برای مواد غذایی گرم ممنوع است و باید از ظروف دارای مجوز استفاده شود.”
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه از تشدید نظارتها خبر داد و گفت: “تیمهای بازرسی به صورت مستمر اماکن تهیه و توزیع نذورات را پایش میکنند.”
مهندس پاکنیت در پایان با تأکید بر اهمیت سلامت عزاداران، از شهروندان خواست تخلفات بهداشتی را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند و ابراز امیدواری کرد با رعایت این اصول، شاهد برگزاری مراسمی ایمن و سالم باشیم.
نوشته و خبرنگار : دکتر ا . زارعی دبیر سرویس پزشکی و سلامت و ا حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.