برگزاری بیش از 150 کارگاه در کانون پرورش فکری خراسان جنوبی

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی گفت: در تابستان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در خراسان جنوبی با بیش از 150 کارگاه و حضور کودکان و نوجوانان علاقه‌مند از ابتدای تیرماه آغاز شده است.

 طاهره حمیدی اظهار کرد: با پایان یافتن فرآیند ثبت‌نام در سطح مراکز فرهنگی هنری کانون استان ویژه اوقات فراغت کودکان و نوجوانان در فصل تابستان، فعالیت بیش از 150 کارگاه فرهنگی هنری و ادبی و علمی از ابتدای تیرماه آغاز و تا نیمه مردادماه جاری   ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه‌های ویژه فصل تابستان و اوقات فراغت کودکان و نوجوانان، فرصت مناسبی برای شناسایی، پرورش و هدایت هدفمند ذوق و استعداد این افراد است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی بیان کرد: کارگاه‌های ویژه فصل تابستان در سطح مراکز کانون در قالب برنامه‌ای فرایند محور با حضور مربیان متخصص برگزار می‌شود و اگر مطابق نیاز و سلیقه کودکان و نوجوانان امروز پیش‌بینی شود در کسب مهارت‌های رفتاری برای بهتر زندگی کردن به آنان کمک می‌کند.

حمیدی با بیان اینکه کارگاه‌های دوره‌ای ویژه کودکان و نوجوانان 4 تا 18 سال در حال برگزاری است، افزود: عناوین کارگاه‌های دوره‌ای در بخش فرهنگی شامل؛ قصه‌گویی، کتاب‌خوانی، کاردستی، نمایش خلاق، هنرهای دستی و … است.

وی تصریح کرد: در بخش هنری نیز کارگاه‌های نقاشی، سفالگری، عکاسی، خوشنویسی، هنرهای نمایشی و… برگزار می‌شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی گفت: کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به دنیای شعر و ادبیات می‌توانند   در کارگاه نوشتن خلاق، شعر، داستان نویسی، خوانش متون تخصصی و دوست‌داران مباحث علمی می ‌توانند در کارگاه‌های رباتیک، نجوم، شطرنج و… شرکت کنند.

حمیدی یادآور شد: حضور مربیان کانون در قالب طرح “پیک امید” ویژه مناطق روستایی و عشایری محروم، اجرای طرح “پویش فصل گرم کتاب” در شهرستان بیرجند و فعالیت پنج کتاب‌خانه سیار روستایی در شهرستان‌های قاین، طبس، بشرویه، نهبندان و زیرکوه از دیگر برنامه‌های ویژه فصل تابستان در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار می‌رود.

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=27638

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: