مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: از ۷۰ هزار تن تولید زرشک، توان صنایع تبدیلی در بستهبندی و فرآوری ۴۵ درصد است که از این مقدار ۱۵ درصد فرآوری و ۳۰ درصد بستهبندی است.
احمد بیکس اظهار کرد: محصولات استراتژیک خراسان جنوبی شامل؛ زعفران، زرشک، عناب و گیاهان دارویی است.
وی با بیان اینکه حدود ۶۰ تن زعفران به صورت سالانه در استان تولید میشود، افزود: در حوزه زعفران از نظر بستهبندی مشکلی نداریم.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه بحث فرآوری زعفران بسیار مهم است، تصریح کرد: عصارهگیری و یا تولید شربت از بخشهای فرآوری است.
بیکس با بیان اینکه در این قسمت ۱۰ درصد از زعفران یعنی معادل حدود ۶ و نیم تن فرآوری میشود، اظهار کرد: به طور سالانه ۷۰ هزار تن زرشک در استان تولید میشود که از این مقدار حدود ۴۰ مجوز واحد فرآوری و بستهبندی صادر کردیم.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: از این تعداد قسمت اعظم آن بارگاههای زرشک بزرگی هستند که در آن زرشک خشک و بستهبندی میشود.
بیکس با بیان اینکه ۱۲ واحد دیگر نیز به شکل تخصصی کار میکنند، افزود: از ۷۰ هزار تن تولید زرشک توان صنایع تبدیلی در بستهبندی و فرآوری ۴۵ درصد است که از این مقدار ۱۵ درصد فرآوری و ۳۰ درصد بستهبندی است.
وی با اشاره به محصول عناب، تصریح کرد: سالانه حدود شش هزار تن عناب در استان تولید شده و در مورد این محصول در بستهبندی مشکل خاصی نداریم، اما کارخانه خاص بستهبندی عناب در استان وجود ندارد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: حدود یک درصد محصول فرآوری میشود که در این راستا یک کارخانه فرآوری در خوسف در حال فعالیت است.
بیکس ادامه داد: پنج کارخانه فرآوری عناب در حال تاسیس است که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.