سید محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی

۸۷۵ پروژه در هفته دولت افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود،رشد ۸۴ درصدی اعتبارات پروژه‌های

استاندار خراسان جنوبی گفت: همزمان با هفته دولت امسال ۸۷۵ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۲۳ هزار و ۸۶ میلیارد تومان در استان افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود که از این تعداد ۸۵۸ پروژه افتتاحی و ۱۷ پروژه کلنگ‌زنی است.

سید محمد رضا هاشمی  در نشست خبری به مناسبت هفته دولت اظهار کرد: از مجموع پروژه‌های هفته دولت، ۸۵۸ پروژه با اعتبار ۲۰ هزار و ۲۸۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید و ۱۷ پروژه نیز با اعتبار ۲ هزار و ۸۰۶ میلیارد تومان کلنگ‌زنی می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه دولت پروژه جدیدی را بدون توجیه و صرفاً برای کلنگ‌زنی آغاز نمی‌کند، افزود: تأکید رئیس‌جمهور بر این است که پروژه‌هایی که آغاز می‌شوند، با تزریق اعتبار مناسب به سرانجام برسند و پروژه‌های کلنگ‌زنی امسال مربوط به بخش خصوصی و شهرداری‌هاست.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه : ۸۸ درصد پروژه‌های هفته دولت امسال افتتاحی و ۱۲ درصد کلنگ‌زنی است گفت: از مجموع پروژه‌های افتتاحی و کلنگ‌زنی، ۷۷۹ پروژه عمرانی با اعتبار هفت هزار و ۹۳۱ میلیارد تومان و ۹۶ پروژه اقتصادی و سرمایه‌گذاری با اعتبار ۱۵ هزار و ۱۵۵ میلیارد تومان است.

وی افزود: به لحاظ تعداد، ۸۹ درصد پروژه‌های هفته دولت عمرانی و ۱۱ درصد پروژه‌ها اقتصادی و سرمایه‌گذاری است.

هاشمی با اشاره به رشد اعتبارات پروژه‌های هفته دولت نسبت به سال گذشته اظهار کرد: مجموع اعتبارات پروژه‌های افتتاحی، اقتصادی، عمرانی و کلنگ‌زنی استان در هفته دولت سال گذشته ۱۲ هزار و ۵۵۱ میلیارد تومان بود که این رقم امسال به ۲۳ هزار و ۸۶ میلیارد تومان افزایش یافته و از نظر اعتباری رشد ۸۴ درصدی داشته است.

استاندار خراسان جنوبی: ۸۷۵ پروژه در هفته دولت افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود

استاندار خراسان جنوبی گفت: امسال در هر ۱۲ شهرستان استان پروژه‌های مختلفی برای افتتاح و کلنگ‌زنی پیش‌بینی شده است.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، ۵۰ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۷۸۸ میلیارد تومان در شهرستان بشرویه، ۷۶ پروژه با اعتبار ۵ هزار و ۷۸۲ میلیارد تومان در بیرجند، ۴۰ پروژه با اعتبار ۴۲۳ میلیارد تومان در خوسف، ۹۵ پروژه با اعتبار ۴۶۳ میلیارد تومان در درمیان و ۸۶ پروژه با اعتبار یک هزار و ۶۰۵ میلیارد تومان در زیرکوه به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد.

هاشمی ادامه داد: در شهرستان سرایان نیز ۵۰ پروژه با اعتبار ۲۵۴ میلیارد تومان، در سربیشه ۱۱۲ پروژه با اعتبار یک هزار و ۷۷۸ میلیارد تومان، در طبس ۵۴ پروژه با اعتبار ۳ هزار و ۷۵۶ میلیارد تومان، در عشق‌آباد ۲۱ پروژه با اعتبار ۹۶ میلیارد تومان، در فردوس ۷۹ پروژه با اعتبار یک هزار و ۱۶۱ میلیارد تومان، در حاجی‌آباد ۱۰۴ پروژه با اعتبار یک هزار و ۷۰۲ میلیارد تومان و در نهبندان ۸۲ پروژه با اعتبار ۲ هزار و ۱۶۲ میلیارد تومان افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود.

وی همچنین از پیش‌بینی پروژه‌های مشترک در سطح استان خبر داد و گفت: جزئیات این پروژه‌ها و برنامه‌های هفته دولت به صورت رسمی اعلام خواهد شد.

استاندار خراسان جنوبی گفت: ستاد هفته دولت در استان از حدود ۴۵ روز گذشته فعالیت خود را با تشکیل ۱۲ کمیته در سطح استان و شهرستان‌ها آغاز کرده و برنامه‌های این هفته با محوریت مردم برگزار خواهد شد.

وی اظهار کرد: کمیته‌های مختلف از جمله کمیته مراسم، فرهنگی، روستایی، مناسبت‌ها و افتتاح پروژه‌ها تشکیل شده و برنامه‌های هفته دولت با هماهنگی این کمیته‌ها دنبال می‌شود.

هاشمی افزود: حضور در گلزار شهدا، دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان، سرکشی و دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و برگزاری برنامه‌های مختلف در کنار مردم از اولویت‌های هفته دولت است.

وی تأکید کرد: پروژه‌ها نیز با حضور مردم و با محوریت آنان افتتاح خواهد شد و تلاش داریم برنامه‌های هفته دولت صرفاً به برگزاری مراسم‌های رسمی محدود نشود.

استاندار خراسان جنوبی با دعوت از مردم برای همراهی در برنامه‌های هفته دولت در شهرستان‌ها گفت: از مردم و نمایندگان آنان در شهرستان‌ها دعوت می‌کنیم در این برنامه‌ها حضور داشته باشند؛ چرا که معتقدیم حضور مردم در کنار مسئولان موجب دلگرمی و تقویت ارتباط میان مردم و مدیران می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی همچنین با اشاره به پیشرفت‌های صورت گرفته در اجرای پروژه راه‌آهن استان گفت: سه همت اعتبار برای این پروژه که قرار بود طی سه سال محقق شود، در کمتر از یک سال جذب شد و با افزایش ۸۰۰ میلیارد تومانی، مجموع اعتبار محقق‌شده به سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان رسید.

وی اظهار کرد: یکی از مطالبات جدی مردم خراسان جنوبی در نشست‌های مختلف، تعیین تکلیف و ادامه اجرای پروژه راه‌آهن بود و همواره دغدغه داشتند که این طرح متوقف یا تعطیل نشود.

استاندار خراسان جنوبی: ۸۷۵ پروژه در هفته دولت افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود

هاشمی افزود: از ابتدای اجرای پروژه راه‌آهن تاکنون حدود هفت همت هزینه شده که حدود ۱.۸ تا ۲ همت آن پیش از دولت چهاردهم و پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان نیز طی دو سال اخیر هزینه شده است.

وی با بیان اینکه در مقطعی مقرر شد سه همت اعتبار طی سه سال برای پروژه راه‌آهن اختصاص یابد، ادامه داد: با پیگیری‌های انجام‌شده، این میزان اعتبار در کمتر از یک سال محقق شد و حتی ۸۰۰ میلیارد تومان نیز به آن افزوده شد و در مجموع سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه تأمین شد.

وی تأکید کرد: این اتفاق در شرایطی رقم خورده که کشور با محدودیت‌ها و شرایط دشوار ناشی از جنگ نیز مواجه است و روند اجرای پروژه همچنان ادامه دارد.

استاندار خراسان جنوبی همچنین با اشاره به حذب ۹۹ درصد اعتبارات استان در سال مالی جاری گفت: آمارهای مربوط به جذب اعتبارات، مستند و بر اساس گزارش‌های مالی دستگاه‌های اجرایی استان است و مدیران و مجموعه دستگاه‌های اجرایی در این زمینه نقش مهمی داشته‌اند.

وی افزود: در سال مالی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ میزان اعتبارات ملی و استانی جذب‌شده استان حدود ۲.۹۹ همت بود که این رقم در سال مالی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ به ۶.۷ همت و در سال مالی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ به ۱۱.۵ همت افزایش یافت.

هاشمی این روند را نشانه رشد قابل توجه توان استان در جذب اعتبارات دانست و گفت: مقایسه این ارقام نشان می‌دهد میزان اعتبارات جذب‌شده استان طی این سال‌ها رشد چشمگیری داشته و این موفقیت حاصل تلاش مجموعه مدیران، دستگاه‌های اجرایی و برگزاری مستمر جلسات و پیگیری‌های مالی بوده است.

وی همچنین با اشاره به سفر سال گذشته رئیس‌جمهور به خراسان جنوبی گفت: اجرای مصوبات سفر رئیس‌جمهور و پیگیری مطالبات مردم از جمله موضوعاتی بود که در این مدت با جدیت دنبال شد و بخشی از نتایج آن در حوزه‌های مختلف عمرانی و زیرساختی استان قابل مشاهده است.

وی با اشاره به فعالیت مجموعه مدیران استان اظهار کرد: تلاش برای خدمت‌رسانی، کار یک نفر یا یک مجموعه خاص نیست و معاونان استانداری، مدیران دستگاه‌های اجرایی و مجموعه مدیریت استان همگی در این مسیر پای کار هستند.

وی افزود: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی، معاون هماهنگی امور عمرانی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری و مدیران دستگاه‌های اجرایی در کنار استانداری برای پیشبرد امور استان تلاش می‌کنند.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه نمی‌توان انتظار عملکرد ایده‌آل از همه مدیران داشت، گفت: انسان‌ها با شرایط و توانایی‌های متفاوت فعالیت می‌کنند و اگر همه چیز ایده‌آل باشد، به مدینه فاضله می‌رسیم، اما انصافاً مدیران استان تا جایی که مقدور بوده پای کار بوده‌اند و از تلاش آنان تشکر می‌کنم.

وی همچنین از عملکرد برخی مدیران استان قدردانی کرد و گفت: رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با وجود تجربه و مسئولیت سنگین، در مدت مسئولیت خود تحول خوبی ایجاد کرده و با دلسوزی پای کار بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی نیز اقدامات خوبی انجام شده و مجموعه مدیران اقتصادی استان با جدیت موضوعات را دنبال کرده‌اند.

به گزارش خبر و هنر خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به فضای وحدت و همدلی در استان اظهار کرد: یکی از اتفاقات بسیار مبارک در خراسان جنوبی، وجود وحدت و انسجام میان مسئولان و مردم است و این موضوع باید با محوریت نماینده ولی‌فقیه در استان تقویت شود.

وی افزود: اعتقاد قلبی به جایگاه ولایت فقیه و احترام به جایگاه حقوقی نماینده مقام معظم رهبری، از اصول مهم در مدیریت استان است و این نگاه در کنار وحدت و همدلی، زمینه‌ساز حفظ آرامش و امنیت خواهد بود.

وی با اشاره به حوادث دی ماه سال گذشته گفت: در جریان حوادث آن مقطع، از میان ۳۱ استان کشور تنها ۲ استان با وجود وقوع برخی ناآرامی‌ها، کشته یا شهید نداشتند که خراسان جنوبی یکی از آنها بود.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در آن حوادث نیز برخی اقدامات از جمله آتش‌زدن خودرو و مسجد رخ داد، اما موضوع با مدیریت مناسب کنترل شد.

وی علت اصلی این موفقیت را انسجام ارکان شورای تأمین استان دانست و گفت: دستگاه قضایی، مجموعه‌های اطلاعاتی و امنیتی، فراجا، سپاه، بسیج، ارتش و سایر دستگاه‌های مسئول با یک هدف مشترک وارد میدان شدند و آن هدف، حفظ وحدت و امنیت استان بود.

هاشمی تأکید کرد: این انسجام و همدلی میان دستگاه‌های مسئول و مردم، سرمایه‌ای ارزشمند برای خراسان جنوبی است و باید برای حفظ و تقویت آن تلاش کنیم.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=113511

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: