#در_خانه_میمانیم
#شکست_کرونا_مردم_همدلی
#کرونا_را_شکست_میدهیم
#رعایت_بهداشت_فردی
?بطور کلی استفاده از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل و سالم توصیه میشود که از همه گروههای غذایی در آن وجود داشته باشد?
???مصرف میوه ها و سبزی ها و همه انواع و زیر گروههای آنها ها
????? استفاده از هر ۵ گروه غذایی شامل غلات با تاکید بر غلات سبوسدار، میوه ها، سبزیجات، گوشتها با تاکید بر گوشت سفید و حبوبات و لبنیات
? رعایت تنوع غذایی
⚠️عدم حذف وعده های غذایی
☕️? استفاده از وعده غذایی روزانه صبحانه
⚠️رعایت نظم وعده های غذایی و میان وعده ها
⛔️ غذاهایی که بهتر است مصرف نشوند ??
?? از مصرف غذاهای چرب و سرخ شده و فست فود ها اجتناب شود
?از مصرف نوشیدنی های شیرین شده با شکر و نوشابه ها و آبمیوه های صنعتی که شکر زیاد دارد اجتناب شود
? از مصرف کیکهای چرب و تنقلات چرب و شور پرهیز شود
?اسیدهای چرب ترانس مصرف نشود این اسیدهای چرب که در روغنهای جامد و مارگارین و کیکها و شیرینی ها وجود دارد به کاهش قدرت سیستم ایمنی می انجامد
?لبنیات پر چرب حتی الامکان مصرف نشوند
? غذاهایی که مصرف آنها توصیه میشود ??
??? استفاده از جوانه ها و غلات سبوسدار
???استفاده از منابع روی و پروتیین با استفاده از گوشت سفید مرغ و تخم مرغ خوب پخته شده و حبوبات
? استفاده از ماست پروبیوتیک
? استفاده از منابع امگا ۳ در ماهی پخته شده و بذر کتان و گیاه خرفه و روغن مایع کنجد و کانولا یا کلزا و استفاده از گردو و کنجد
☕️استفاده مکرر از مایعات گرم و آب گرم
?استفاده از آش محتوی سبزی و حبوبات و سوپ گرم
???استفاده از انواع سبزی و میوه به عنوان منبع ویتامین ث
?استفاده از جوانه ها و روغن کنجد و کانولا و گردو به عنوان منبع ویتامین E
???استفاده از سبوس غلات و سبزیجات برگ سبز و ماکیان به عنوان منبع ویتامینهای گروه B
????دریافت رژیم پر فیبر (کربوهیدرات پیچیده مثل غلات سبوس دار و انواع فیبر ها)
✅✅ منبع: گروه ارتقاء سلامت فرهنگستان علوم پزشکی
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.