#در_خانه_میمانیم

#شکست_کرونا_مردم_همدلی

#کرونا_را_شکست_میدهیم

#رعایت_بهداشت_فردی

 

?بطور کلی استفاده از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل و سالم توصیه می‌شود که از همه گروه‌های غذایی در آن وجود داشته باشد?

???مصرف میوه ها و سبزی ها و همه انواع و زیر گروه‌های آنها ها

????? استفاده از هر ۵ گروه غذایی شامل غلات با تاکید بر غلات سبوسدار، میوه ها، سبزیجات، گوشتها با تاکید بر گوشت سفید و حبوبات و لبنیات

? رعایت تنوع غذایی

⚠️عدم حذف وعده های غذایی

☕️? استفاده از وعده غذایی روزانه صبحانه

⚠️رعایت نظم وعده های غذایی و میان وعده ها

⛔️ غذاهایی که بهتر است مصرف نشوند ??

?? از مصرف غذاهای چرب و سرخ شده و فست فود ها اجتناب شود

?از مصرف نوشیدنی های شیرین شده با شکر و نوشابه ها و آبمیوه های صنعتی که شکر زیاد دارد اجتناب شود

? از مصرف کیکهای چرب و تنقلات چرب و شور پرهیز شود

?اسیدهای چرب ترانس مصرف نشود این اسیدهای چرب که در روغن‌های جامد و مارگارین و کیکها و شیرینی ها وجود دارد به کاهش قدرت سیستم ایمنی می انجامد

?لبنیات پر چرب حتی الامکان مصرف نشوند

? غذاهایی که مصرف آنها توصیه میشود ??

??? استفاده از جوانه ها و غلات سبوسدار
???استفاده از منابع روی و پروتیین با استفاده از گوشت سفید مرغ و تخم مرغ خوب پخته شده و حبوبات

? استفاده از ماست پروبیوتیک

? استفاده از منابع امگا ۳ در ماهی پخته شده و بذر کتان و گیاه خرفه و روغن مایع کنجد و کانولا یا کلزا و استفاده از گردو و کنجد

☕️استفاده مکرر از مایعات گرم و آب گرم
?استفاده از آش محتوی سبزی و حبوبات و سوپ گرم

???استفاده از انواع سبزی و میوه به عنوان منبع ویتامین ث

?استفاده از جوانه ها و روغن کنجد و کانولا و گردو به عنوان منبع ویتامین E

???استفاده از سبوس غلات و سبزیجات برگ سبز و ماکیان به عنوان منبع ویتامینهای گروه B

????دریافت رژیم پر فیبر (کربوهیدرات پیچیده مثل غلات سبوس دار و انواع فیبر ها)

✅✅ منبع: گروه ارتقاء سلامت فرهنگستان علوم پزشکی