سجادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قاین گفت:سطح زیرکشت آلو در شهرستان قاین حدود ۱۰۰ هکتار است که پیش بینی می‌شود بالغ بر ۳۰۹ تن آلو تازه برداشت شود.

او افزود: متوسط عملکرد آلو در سطح باغات شهرستان قاین حدود ۵ هزار و ۷۰۰ کیلو در هکتار است.

سجادی اظهار کرد: کیفیت و مرغوبیت آلو بخارای کُرُه به دلیل کوهستانی بودن روستا است.

علاوه بر این روستا در ۶ روستا دیگر شهرستان قاین نیز این محصول برداشت می‌شود.

برداشت آلو بخارا از باغات این روستا تا اواسط مهرماه ادامه دارد.

خواص درمانی آلو بخارا یکی از دلایل محبوبیت این میوه است.
مصرف این میوه برای کمک به هضم بهتر غذا و افرادی کخ دیابت دارند بسیار مفید است.

پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی، عروقی جلوگیری از افزایش فشار خون و کنترل قند خون از خواص درمانی این میوه به شمار می‌آید.