گزارش مشروح
?استاندارخراسان جنوبی در دیدار مشاورین امور بانوان فرمانداري هاي شهرستان هاي تابعه استان با ايشان سخن مي گفت با بيان اين مطلب افزود: مسئولين ذي ربط دراستان بايد نسبت به تهيه بانک اطلاعاتي کاملي از زنان و بانوان توانمند در عرصه هاي مختلف سياسي، فرهنگي، اجتماعي ، ورزشي و… اقدام كنند تا بتوان در مواقع لزوم از ظرفيت آنها نهايت استفاده را برد.
?به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سيد علي اکبر پرويزي، با بيان اينکه استفاده از توان و ظرفيت بانوان ، نيازمند تغيير نوع نگاه و نگرش جامعه نسبت به اين قشر مهم و تاثيرگذار است، افزود: بايد نگاه ها به اين موضوع عوض شود تابتوان اقدامات جدي تر و اساسي تري در زمينه استفاده از توان موجود به انجام رساند.
?وی ضمن تبریک شروع بکار دولت دوازدهم گفت: یکي از مهمترين اولويت ها و سياست هاي كاري دولت دوازدهم استفاده از توانمندي هايي است كه در جامعه زنان وجود دارد؛ اين در حاليست كه كادرسازي و نيروسازي بايد از رده هاي پايين و در استان ها شكل بگيرد تابتوان در رده هاي بالاي مديريتي از اين عزيزان بيشتر وبهتر استفاده كرد.
?مقام عالی دولت در استان، ضمن تاکید بر انجام کارهای پژوهشي در زمينه مشکلات زنان و بانوان، گفت: اين پژوهش ها بايد كاربردي و بر اساس نياز بوده ودر سطح جامعه به مرحله عمل گذاشته شود و بتواند گرهي ازمشكلات موجود باز كند.
?پرویزی، با بیان اينکه جلسات بعدي بايد بادستورکارهاي مشخص برگزار شود، افزود: به منظور استفاده بهينه از امکانات موجود بايد هريك از شهرستان ها با احصاء مشكلاتي كه بيشترين فراگيري را دارد با متمركز كردن امكانات و اعتبارات در اين زمينه كار كنند.
?وی موضوع اشتغال زنان را از جمله مهمترین دغدغه های دولت دانست و افزود: با توجه به محدوديت هايي که در حوزه هاي دولتي وجود دارد بايد استفاده از ظرفيت هاي موجود در حوزه صنايع دستي و نيز اشتغال هاي خرد و خانگي در دستور کار قرار گيرد تا بتوان با کمترين امكانات و اعتبارات به اشتغال پايدار دست يافت.
?استاندارخراسان جنوبی با بیان اینکه امسال بالغ بر يک ميليارد و ۵۰۰ ميليون دلار از محل اعتبارات صندوق توسعه ملي براي اشتغال در نقاط روستايي و محروم در نظر گرفته شده است، افزود: با توافقاتي که با بنياد بركت و ستاد اجرايي فرمان امام(ره) صورت گرفته بالغ بر ۳۰۰ ميليارد تومان نيز اعتبارات در زمينه ارائه تسهيلات اشتغال به روستائيان و نقاط مرزي و عشايري با كارمزد پايين اختصاص يافته است.
?وی ادامه داد: در زمینه اشتغال های خرد وخانگي و نيز صنايع دستي ظرفيت ها و توانمندي هاي بسيار خوبي در اين استان وجود دارد که از آن جمله مي توان به وجود سنگ هاي تزئيني ، صنايع دستي، بوم گردي و نيز قالي بافي و صنايع وابسته در اين زمينه اشاره کرد.
?وی موضوع بازاریابی محصولات توليدي در اين زمينه را مورد تاکيد جدي قرار داد و افزود: يکي از مواردي که همواره مورد بحث و پيگيري قرار داشته موضوع بازاريابي محصولات و توليداتي بوده كه توسط زنان توانمند و بانوان علاقه مند در اين رابطه توليد شده است.
?مقام عالی دولت در استان، بیمه زنان روستایي را از اولويت هاي کاري دولت دوازدهم دانست و تصريح کرد: بايد ظرفيت هاي ورزشي و تفريحي که در شهرستان ها وجود دارد به نحوي ساماندهي شود كه امكان استفاده زنان و بانوان نيز از آنها وجود داشته باشد.
?این گزارش حاکیست؛ در این جلسه هر يک از مشاورين بانوان فرمانداري هاي شهرستان هاي تابعه استان نيز به ارائه نقطه نظرات، ديدگاه ها و مسائل و مشکلات كاري خود در حوزه هاي مختلف پرداختند.
