با قرائت زیارت اربعین توسط مردم ولایتمدار در منازل، ایران اسلامی یکپارچه حسینیه خواهد شد .
حجت الاسلام احمد ملایی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه امسال با توجه به سیر صعودی آمار ابتلا به کرونا و ضرورت حفظ سلامت مردم امکان تشرف به کربلای معلی و راهپیمایی جاماندگان نیست لذا ضرورت دارد جهت عرض ارادت به ساحت حضرت سیدالشهدا و یاران باوفای ایشان به گونه ای که از شور و شعور و شکوه آن کاسته نشود طرح های جایگزینی مانند تاکید بیشتر بر تبلیغات محیطی، رسانه ای و فضای مجازی، عزاداری و عرض ارادت از منازل و مراسم منطبق با مصوبات ستاد مقابله با کرونا و با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی، برگزار گردد.
وی ادامه داد : مقتدای عظیم الشان امت اسلامی حضرت امام خامنه ای (مدظلّه العالی) در خصوص مراسم اربعین امسال فرمودند: ملت ایران عاشق امام حسین و زیارت اربعین هستند …اظهار ارادت باید از منازل انجام شود همچنانکه در روز اربعین چند زیارت وارد است و مردم میتوانند با خواندن آنها، به پیشگاه حضرت سیدالشهداء(ع) شکوه کنند که ما آرزوی حضور داشتیم اما با این وضع مقدور نشد تا انشاءالله آن حضرت عنایت و کمکی بفرمایند. بنابر این به پیروی از این فرمایش، و با هماهنگی با ستاد اربعین و همکاری های نهادهای فرهنگی و تبلیغی مردم ولایتمدار استان همزمان با ایران اسلامی با قرائت زیارت اربعین همراه با شور و شعور حسینی در منازل ارادت خویش را به ساحت حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) ابراز می نمایند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان خراسان جنوبی افزود: زیارت اربعین حسینی(ع) به صورت خانوادگی در تمامی شهر ها و روستا های استان همزمان با سراسر کشور ساعت 9 صبح روز پنج شنبه 17 مهرماه(مصادف با اربعین حسینی) قرائت میگردد و جهت بهره مندی بیشتر مردم این زیارت علاوه بر پخش زنده از شبکه های رادیویی و تلویزیونی از ماذنه های مساجد، مصلی ها، بلندگوهای اماکن و بقاع مقدسه، هیئات مذهبی و سیستم های صوت راهپیمایی ها نیز پخش خواهد گردید.
- کدخبر:47122
- حوزه: اخبار استان, اخبار اسلایدر, اخبار اصلی, اسلایدر, جامعه, خبر مهم, فرهنگ و هنر
قرائت خانوادگی زیارت اربعین حسینی(ع) در ساعت 10 صبح روز اربعین در تمامی نقاط خراسان جنوبی همزمان با سراسر کشور
لینک کوتاه خبر:
https://khabarvahonar.ir/news/?p=47122
- پربازدیدترین ها
- داغ ترین ها
