فرماندار شهرستان خوسف گفت: در راستای جلوگیری از پیشروی کویر، تامین علوفه دام ، پیشگیری از فرسایش خاک تفاهم نامه جهت اجرای عملیات آبخیزداری در ده هزار هکتا ر از اراضی شهرستان منعقد شده است.
محمد شفیعی در حاشیه انعقاد این تفاهم نامه در گفتگو با بیان اینکه حدود 70 درصد جمعیت شهرستان در مناطق روستایی و عشایری ساکن هستند و شغل اکثر آنها دامداری و کشاورزی است لزوم رفع مشکلات آنها در زمینه تامین علوفه دام یکی از دغدغه های دستگا ههای اجرایی شهرستان می باشد .
وی افزود: در سال گذشته با هم افزایی اعتبارات و دستگاه و ماشین آلات دهیاریهای شهرستان حدود 2 هزار هکتار از اراضی شهرستان نهالکاری و بذرپاشی شده است.
فرماندار خوسف اظهار داشت: در سالجاری با تکیه بر اعتبارات استانی و شهرستانی و در جهت هم افزایی اعتبارات و امکانات برنامه ریزی لازم جهت نهالکای و بذرپاشی به صورت هلالی در ده هزار هکتار از اراضی ملی با همکاری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ، دهیاریها ، شرکت های تعاونی دهیاریها صورت پذیرفته است.
شفیعی خاطر نشان ساخت: از محل صندوق توسعه ملی در سالجاری بیش از بیست میلیارد ریال به شش پروژه در حوزه آبخیزداری اختصاص یافته استکه این پروژه ها شامل پنج پروژه سنگ و ملات و یک سازه گاویونی می باشد
وی افزود: از محل اعتبارات ملی و استانی در سال گذشته بزرگترین سازه ابخیزداری بندخاکی شرق کشور در منطقه آرک و بین آباد با اعتبار 12 میلیارد ریال و سازه سنگ ملات روستای سیوجان با اعتبار 4 میلیارد و 500 میلیون ریال از محل اعتبارات ملی و دو پروژه بندخاکی و شهنه و شل آباد ا محل اعتبارات استانی به بهره برداری رسید.
شفیعی گفت: شهرستان خوسف در بحث دامداری و پرورش شتر یکی از شهرستان های موفق در این زمینه بوده است بطوریکه بیش از 16 هزار نفر شتر در این شهرستان وجود دارد و تامین علوفه این دامداران در دراز مدت یکی از اهداف این پروژه شهرستانی می باشد
- بدون نظر
- کدخبر:28809
- حوزه: اخبار استان, اخبار اسلایدر, اخبار اصلی, اسلایدر, جامعه, خبر مهم
تفاهم نامه ای جهت اجرای عملیات آبخیزداری در ده هزار هکتار از اراضی شهرستان خوسف منعقد شد
لینک کوتاه خبر:
https://khabarvahonar.ir/news/?p=28809
- پربازدیدترین ها
- داغ ترین ها