مدیر کل انتقال خون خراسان جنوبی گفت: ۲ هزار و ۶۳۴ نفر از مردم خراسان جنوبی در اولین ماه سال برای اهدای خون به مراکز خونگیری استان مراجعه کردند.
، کامبیز مهدی زاده اظهار کرد: در اولین ماه بهار سال جدید ۲ هزار و ۶۳۴ نفر برای اهدای خون مراجعه کردند.
مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی گفت: از تعداد ۲ هزار و ۶۳۴ نفر که برای اهدای خون به مراکز اهدای خون بیرجند، قاین، طبس و فردوس مراجعه نمودند تعداد هزار و ۸۸۸ نفر موفق به اهدای خون شدند.
وی افزود: ۲ هزار و ۱۹۹ نفر از مراجعین آقایان و ۲۳۵ نفر هم خانمها بودند که انتظار میرود تعداد مراجعه و اهدای خون بانوان در استان افزایش یابد.
وی همچنین از اهداکنندگان مستمر تقدیر کرد و افزود: هزار و ۲۸۲ نفر از مراجعه کنندگان را اهداکنندگان مستمر تشکیل میدهند و ۵۳۲ نفر هم برای اولین بار اقدام به اهدای خون کردهاند.
مدیرکل انتقال خون استان از وجود ۵ مرکز خونگیری در استان خبر داد و گفت: دو مرکز در بیرجند و مراکزی در شهرهای قاین و طبس و فردوس برای حضور اهدا کنندگان آماده هستند و بقیه نقاط استان با تیم سیاری پوشش داده میشوند.
نوشته و خبرنگار : دکتر ا . زارعی دبیر سرویس پزشکی و سلامت و ا حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.