-مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی گفت: ۶۳ زن کارآفرین در خراسان‌جنوبی در عرصه‌های تولیدی فعال هستند.

نفیسه نخعی صبح سه شنبه در کارگروه زنان و خانواده خراسان‌جنوبی اظهار کرد: تعداد زنان کارآفرین در خراسان‌جنوبی ۶۳ نفر است که از این تعداد ۵۰ نفر در حوزه میراث فرهنگی و هفت نفر در حوزه صنعت، معدن و تجارت فعال هستند.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی بیان کرد: از هفت هزار و ۳۸۴ اشتغال ثبت شده در سامانه رصد تعداد دو هزار و ۳۶۰ فرصت سهم بانوان بوده است.

نخعی با بیان اینکه از ۴۶۶ مجوز اعطا شده برای مشاغل خانگی تعداد ۳۵۶ مورد برای بانوان بوده است، ادامه داد: از ۱۹۶ نفر که تسهیلات مشاغل خانگی دریافت کرده‌اند تعداد ۱۶۱ نفر خانم‌های خراسان‌جنوبی بوده‌اند.

وی با اشاره به اینکه ۱۷۰ صندوق اعتبارات خرد روستایی زنان در خراسان جنوبی فعال است، افزود: ۱۶ تعاونی زنان روستایی در استان داریم.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی گفت: هزار و ۲۵۸ مربی ورزش، ۷۶۷ نفر داور و هشت هزار و ۱۹۱ نفر ورزشکار سازمان یافته زن در خراسان جنوبی وجود دارند که یک ظرفیت برای خراسان جنوبی محسوب می‌شود.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله