مدیرکل کمیته‌امداد امام خمینی (ره) خراسان‌جنوبی از اعزام ۳۰۰ دانش‌آموز بیرجندی به عتبات عالیات خبر داد.

 محمد عرب پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت‌های اردویی و زیارتی این نهاد در راستای خدمات فرهنگی و معنوی به مددجویان، گفت: در سفر رئیس کمیته‌امداد کشور بازدیدی از کانون شهید آوینی و فعالیت‌های این کانون و خوابگاه شبانه‌روزی مجتمع فرهنگی و تربیتی امامت بیرجند انجام شد که در این بازدید قول اعزام ۳۰۰ نفر از دانش‌آموزان کانون و خوابگاه به کربلای معلی داده شد.

وی ادامه داد: بعد از انجام مقدمات لازم زمینه برای اعزام این دانش‌آموزان به همراه تعدادی از اعضای کانون و مادران آنان به زیارت عتبات عالیات در ماه مبارک رجب همزمان با ولادت امیرالمومنین حضرت علی (ع) فراهم شد.

مدیر کل کمیته امداد استان اظهار کرد: تا کنون پنج کاروان به این اردوی زیارتی اعزام شدند و دو کاروان دیگر نیز به صورت متوالی اعزام خواهند شد.

به گفته عرب زائران عتبات عالیات در شهرهای زیارتی کشور عراق از جمله نجف، کربلا و کاظمین اقامت دارند و از برنامه‌های فرهنگی و زیارتی که در این سفر برای آنها پیش بینی شده بهره‌مند می‌شوند.

وی با بیان اینکه اعزام مددجویان به سفرهای زیارتی با هدف تقویت روحیه معنوی آنها و ترویج سبک زندگی اسلامی انجام می‌شود افزود: برگزاری این اردوهای زیارتی به اذعان مددجویان تاکنون تأثیرات بسزایی در زندگی خانواده‌های تحت حمایت داشته است.

به گفته وی بهره‌مندی از فضای معنوی عتبات عالیات، افزایش نشاط معنوی در خانواده‌های تحت حمایت از دیگر اهداف برگزاری این سفرها است.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور