استاندار خراسان جنوبی

مدیران ما باید بدانند که تولیدکننده، رزمنده جبهه اقتصادی است

🔹استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه پیگیری کلید حل مشکلات اقتصادی است، گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید پاسخگوی مطالبات و گره‌گشایی از مشکل تولیدکنندگان باشند. سید محمدرضا هاشمی در جلسه شورای کشاورزی استان اظهار داشت: مدیران ما باید بدانند که تولیدکننده، رزمنده جبهه اقتصادی است و برخوردها باید در جهت تسهیل امور و حمایت قاطع از آنان باشد.
🔹وی با انتقاد از خروج مواد خام کشاورزی و دامی از استان، افزود: خروج روزانه ۱۰ تن شیر از استان به دلیل جای خالی صنایع فرآوری، پذیرفتنی نیست.
🔹استاندار با تأکید بر اینکه باید با حمایت از صنایع تبدیلی، ارزش افزوده محصولات را در داخل استان حفظ کنیم، خاطرنشان کرد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بزرگ استان مکلفند اولویت عرضه را به محصولات بومی و تولیدات داخل استان اختصاص دهند.
🔹

به گزارش خبر و هنر خراسان جنوبی هاشمی به نقش حیاتی بانک‌ها در چرخه تولید اشاره کرد و با بیان اینکه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اهرم بسیار قدرتمندی است، متذکر شد: برای شفافیت و تسریع در امور، نمایندگان تولیدکنندگان باید در شورای هماهنگی بانک‌ها حضور یابند تا دغدغه‌ها به صورت مستقیم منتقل شود.
🔹وی با اشاره به بازگشایی گره‌های صادراتی از طریق مرز ماهیرود، تصریح کرد: آمادگی کامل برای صادرات محصولات مازاد به افغانستان وجود دارد.
🔹استاندار متذکر شد: اگر تولیدکننده‌ای با سند و مدرک در وزارتخانه‌ای دچار مشکل است، من این آمادگی را دارم که در تهران و در دیدار با وزرا، موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری کنم.
🔹هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع نظارت‌ها اشاره کرد و یادآور شد: هدف ما در نظارت‌ها نباید مچ‌گیری باشد، بلکه رویکرد مدیران باید تذکر، راهنمایی و امر به معروف اقتصادی باشد، مگر در مواردی که سوءاستفاده عمدی صورت گیرد.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=111148

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: