خراسان جنوبی

دستگیری گروگانگیر مسلح در قاینات

با مدیریت دادستان قاینات و تلاش نیروهای نوپو و انتظامی، گروگان‌گیری در این شهرستان بدون تلفات پایان یافت و فرد مسلح دستگیر شد.

در پی اعلام خبر گروگان‌گیری یک خانواده در شهرستان قاینات، نیروهای نوپو استان، نیروهای انتظامی شهرستان در معیت عبداله‌زاده دادستان شهرستان قاینات با سرعت وارد عمل شدند.

این عملیات با حضور میدانی و دستور عبداله‌زاده، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قاینات، انجام شد.

بر اساس اطلاعات رسیده، فرد گروگانگیر با انگیزه‌های شخصی اقدام به گروگانگیری به مدت ۵ ساعت کرده بود.

به گزارش خبر و هنر خراسان جنوبی خوشبختانه، پس از عملیات دقیق و هماهنگ نیروها، گروگان‌ها به صحت و سلامت آزاد شدند و فرد مسلح نیز دستگیر گردید.

از متهم یک قبضه اسلحه وینچستر به همراه ده عدد فشنگ کشف و ضبط شد.

عبداله‌زاده دادستان قاینات گفت: این حادثه ارتباطی با اغتشاشات اخیر نداشته و شهرستان قاینات هم‌اکنون در امنیت کامل به سر می‌برد.

دادستانی اطمینان خاطر می‌دهد که با هر فردی که مخل نظم و امنیت باشد، قاطعانه برخورد خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به قاطعیت دادستانی در برخورد با مخلان امنیت، تأکید کرد: با هر فردی که موجب سلب آسایش و امنیت مردم گردد، با قاطعیت و بدون هیچ‌گونه اغماضی به شدت برخورد می‌کنیم.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=111145

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: