سید محمدرضا هاشمی در دیدار با اعضای شورای عالی استان بر لزوم برگزاری نشست‌های منظم، حضور نماینده شورا در شورای اداری و تقویت تعامل میدانی برای حل مسائل تأکید کرد.
سید محمدرضا هاشمی،  در دیدار با اعضای شورای عالی استان، بر ضرورت گفت‌وگو، تعامل مستمر و همفکری میان مدیریت اجرایی استان و نهادهای مردمی به‌ویژه شوراها تأکید کرد.
🔹استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر جایگاه اثرگذار شوراها در رصد مسائل محلی و بازتاب خواسته‌های مردم، گفت: برگزاری مستمر نشست‌های مشترک با شورای عالی استان به‌صورت ماهانه در دستور کار قرار دارد.
🔹وی از برنامه‌ریزی برای برپایی نشست آتی با حضور هم‌زمان فرمانداران و اعضای این شورا به‌عنوان گامی در جهت تقویت تعاملات میان دولت و نهادهای مردمی یاد کرد.
🔹استاندار خراسان جنوبی افزود: جایگاه شوراها در نظام تصمیم‌سازی محلی باید تقویت شود و ما این آمادگی را داریم که دغدغه‌ها و پیشنهادهای اعضای شورا مستقیماً در جلسات شورای اداری طرح و پیگیری شود.
🔹وی در ادامه با بیان اینکه مطالبه‌گری زمانی مؤثر است که همراه با هم‌فکری، انسجام و ادبیات تعامل باشد، خاطرنشان کرد: رویکرد ما در این جلسات، رفاقتی و مسالمت‌آمیز است و هدف، حل مسائل استان با استفاده از ظرفیت‌های همه‌جانبه نخبگان، مدیران و بدنه مردمی است.
🔹وی از تخصیص اعتبارات قابل توجه برای زیرساخت‌های استان خبر داد و تصریح کرد: در هفته گذشته بیش از ۱.۶ همت اعتبار برای پروژه‌های عمرانی استان تأمین شد که در مقایسه با سایر استان‌ها، رشد چشم‌گیری محسوب می‌شود.
🔹استاندار خراسان جنوبی در بخش دیگری از سخنان خود به رویکرد میدانی مدیریت اجرایی اشاره کرد و گفت: برای نخستین‌بار در استان، منابع مالی پروژه‌ها به‌صورت کامل در اختیار فرمانداران قرار گرفته تا خود نسبت به شناسایی و حل مسائل منطقه‌ای اقدام کنند.
🔹هاشمی تأکید کرد: مدیران باید خارج از چارچوب‌های محدود اداری، در میدان عمل حضور داشته باشند؛ مدیریت در استان ما ۲۴ ساعته و متعهد به مردم است، نه محدود به ساعت اداری و ساختارهای فرسوده.
🔹وی در پایان با بیان اینکه خراسان جنوبی استانی غنی از نظر ظرفیت‌های انسانی، معدنی و اقتصادی است، افزود: نگاه ما به استان باید مبتنی بر فرصت‌سازی باشد، نه محروم‌پنداری؛ با همدلی، هم‌افزایی و کار جهادی، مسیر توسعه با سرعت بیشتری طی خواهد شد.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور