
?”اولین باری كه دخالت نظامی در این مناطق انجام گرفت، سال ۱۳۵۹ بود كه نیروهای آمریكایی به فرمان رئیسجمهور دموكرات، به قصد اینكه خود را به تهران برسانند، به طبس حمله نظامی كردند. البته از همان نیمه راه، جسدهای سیاه شده و جزغاله شده شان برگشت! عجیب است! كشور عزیز و ملت بزرگ و منطقه تاریخی ما، آزمایشگاه چه تجربههای بزرگی است”. رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(مدظله العالی)
?صحرای طبس در نیمه شب پنجم اردیبهشت 1359 شاهد یكی از وقایع بی نظیر در تاریخ مقاومت ملت های ستمدیده در برابر قلدری ها و زیاده خواهی های آمریكا بود؛ در این روز، حمله نظامی و دخالت آشكار آمریكا در امور داخلی ایران كه با صرف هزینه های هنگفت طراحی شده بود، با امدادهای غیبی خداوند در صحرای طبس به شكست انجامید و با هویدا شدن ماهیت سلطه گر و جنایت پیشه آمریكا، ضربه مهلكی به جایگاه و اقتدار سردمداران آمریكایی و رئیس جمهوری وقت آمریكا وارد شد.
?این حادثه بزرگ كه در متن آن دست یاری خداوند متعال و امدادهای الهی برای حفظ انقلاب اسلامی و ملت ایران آشكار است، بیش از هر موضوعی بر مقوله پیمانشكنی، بی اعتمادی و خوی تجاوزگری هیأت حاكمه آمریكا تأكید داشته و لزوم هوشمندی نسبت به مكر و حیله شیطان بزرگ و طاغوت زمان را متذکر می شود.
?گرامیداشت و یادآوری ماجرای رسوايی استکبار در ميدان های مصاف با ملت حماسهساز ايران اسلامی از همان بدو پیروزی انقلاب تا این اواخر در ماجرای همراهی با اسرائیل غاصب، ضرورتی انکارناپذیر برای شناساندن چهره واقعی معاندانی است که در طول تاریخ، همواره برای ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از هیچ تلاشی فروگذار نکرده اند، اما به لطف حضرت باریتعالی و با اتحاد و همبستگی مردم همیشه در صحنه، هماره تجربه ای جز شکست عاید شان نشده است.
?اينجانب ضمن گراميداشت سالروز شکست مفتضحانه هیمنه استکبار جهاني در صحراي طبس و همچنين ياد و خاطره سردار رشيد اسلام “شهيد محمد منتظر قائم”، موفقيت همگان را در نِیل به آرمانهاي بلند امام راحل عظيم الشأن (قدس الله نفسه الزکیه) در پرتو منويات رهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه الله)، از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور
