رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی

حضور مردم در میدان، مهم‌ترین پشتوانه برای حفظ امنیت و استقلال کشور اس

رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی: حضور مردم در میدان، مهم‌ترین پشتوانه برای حفظ امنیت و استقلال کشور است

رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی با تأکید بر ضرورت حفظ انسجام و آمادگی ملی در برابر تهدیدات، گفت: حضور آگاهانه مردم در میدان و تقویت وحدت و همدلی، موجب افزایش قدرت بازدارندگی کشور و جلوگیری از طمع دشمنان خواهد شد.

، محمدجعفر عبداللهی، رئیس‌کل دادگستری استان، در دویست‌وچهاردهمین شب میدان‌داری «جانفدایان ایران» که با حضور جمعی از مسئولان قضایی استان و شهرستان و اقشار مختلف مردم در شهرستان سرایان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای حوادث و درگیری‌های اخیر، اظهار کرد: در روزهای اخیر، در جای‌جای استان خراسان جنوبی، عطر ایثار، شهادت و فداکاری مردم به مشام می‌رسد و برگزاری اجلاسیه‌های کنگره ملی شهدای استان، جلوه‌ای از همین فرهنگ ماندگار است.

وی با اشاره به نقش مردم خراسان جنوبی در دوران دفاع مقدس و تقدیم شهدا در مقاطع مختلف، افزود: خراسان جنوبی با وجود برخورداری از یک درصد جمعیت کشور، در عرصه ایثار، فداکاری و حضور در میدان‌های دفاع از کشور، کارنامه‌ای پرافتخار دارد و مردم این خطه همواره در دفاع از ارزش‌های ملی و دینی پیشگام بوده‌اند.

به گزارش خبر و هنر خراسان جنوبی رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی با اشاره به اجتماع «جانفدایان ایران» در شهرستان سرایان، تصریح کرد: این اجتماع بزرگ که با همت مجموعه‌های مختلف شهرستان و حضور پرشور مردم شکل گرفته است، نشان‌دهنده روحیه همدلی، انسجام و آمادگی مردم برای دفاع از کشور و صیانت از امنیت و استقلال ایران اسلامی است.

عبداللهی با بیان اینکه حفظ امنیت و استقلال کشور نیازمند هوشیاری و حضور مسئولانه مردم است، ادامه داد: تجربه تاریخی ملت ایران نشان داده است هرگاه مردم با وحدت و انسجام در صحنه حضور داشته‌اند، دشمنان در دستیابی به اهداف خود ناکام مانده‌اند.

وی با استناد به فرازهایی از نهج‌البلاغه، گفت: امیرالمؤمنین(ع) در خطبه‌های مختلف نهج‌البلاغه بر ضرورت هوشیاری در برابر دشمن و پرهیز از غفلت تأکید کرده‌اند و این آموزه‌ها همچنان می‌تواند برای جامعه امروز راهگشا باشد؛ چراکه دشمن زمانی جرئت تعرض پیدا می‌کند که تصور کند جامعه در برابر تهدیدات دچار اختلاف، تفرقه یا غفلت شده است.

دشمنان با ایجاد اختلاف و تضعیف انسجام اجتماعی به دنبال تحقق اهداف خود هستند

رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی با اشاره به تحولات منطقه و تهدیدات علیه جمهوری اسلامی ایران، بیان کرد: دشمنان تلاش می‌کنند با استفاده از ابزارهای مختلف، از جمله جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی، میان مردم اختلاف ایجاد کرده و سرمایه اجتماعی کشور را تضعیف کنند.

وی افزود: در چنین شرایطی، مهم‌ترین وظیفه مردم و مسئولان، حفظ وحدت، انسجام، هوشیاری و جلوگیری از شکل‌گیری شکاف‌های اجتماعی است؛ چراکه امنیت و اقتدار ملی بدون همراهی و همدلی مردم پایدار نخواهد بود.

عبداللهی با اشاره به برخی اظهارات و رویکردهای تهدیدآمیز مقامات رژیم صهیونیستی علیه ایران، گفت: تصور اینکه بتوان با ایجاد فشار، تهدید و اقدامات خصمانه، ملت ایران را از استقلال و آرمان‌های خود عقب راند، تصوری نادرست است.

وی ادامه داد: ملت ایران در طول دهه‌های گذشته نشان داده است که در برابر تهدیدات خارجی، با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، وحدت ملی و روحیه ایستادگی، از تمامیت ارضی، استقلال و امنیت کشور دفاع خواهد کرد.

«قوی شدن» مهم‌ترین عامل بازدارندگی در برابر تهدیدات است

رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی با تأکید بر ضرورت تقویت توانمندی‌های کشور، اظهار کرد: باید به گونه‌ای عمل کنیم که هیچ دشمنی جرئت و جسارت نگاه طمع‌آمیز و تهدیدآمیز به ایران اسلامی را پیدا نکند و تحقق این مهم، در گرو تقویت قدرت ملی، انسجام داخلی و افزایش توان بازدارندگی کشور است.

وی خطاب به مردم سرایان گفت: حضور شما در این اجتماع، بیانگر آن است که مردم این شهرستان همچنان بر عهد خود با ارزش‌های دینی، ملی و انقلابی استوار هستند و اجازه نخواهند داد اختلاف‌افکنی و فتنه‌انگیزی، وحدت و آرامش جامعه را خدشه‌دار کند.

عبداللهی با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر جریان‌های تفرقه‌افکن افزود: مردم سرایان همواره مردمی متدین، انقلابی، ولایتمدار و متحد بوده‌اند و باید این سرمایه اجتماعی با حفظ وحدت و انسجام، بیش از گذشته تقویت شود.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان باید بدانند که مردم ایران با وجود همه تفاوت‌های سلیقه‌ای، در دفاع از امنیت، استقلال و تمامیت ارضی کشور، منافع ملی را بر هر موضوع دیگری مقدم می‌دانند و اجازه نخواهند داد امنیت و آرامش جامعه بازیچه اهداف دشمنان قرار گیرد.

سرایان؛ نماد همدلی و پایبندی مردم به امنیت و آرامش

رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی در بخش پایانی سخنان خود با قدردانی از حضور مردم و مسئولان در این اجتماع، گفت: اجتماع امشب در سرایان نشان داد که مردم این شهرستان همچنان در صحنه حضور دارند و با حفظ وحدت، انسجام و همدلی، از امنیت و آرامش جامعه صیانت می‌کنند.

عبداللهی تأکید کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند جامعه‌ای متحد، هوشیار و مسئولیت‌پذیر هستیم و باید با تقویت همدلی و پرهیز از اختلافات، زمینه اقتدار، امنیت و سربلندی ایران اسلامی را فراهم کنیم.

وی در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای امنیت و مقاومت، برای تداوم عزت، اقتدار و سربلندی ایران اسلامی دعا کرد.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=113992

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: