بیرجند رتبه اول پرداخت تسهیلات کرونا با بیش از ۲۵۲میلیارد ریال

فرماندار بیرجند با اعلام این خبر در سومین جلسه گروه کاری اشتغال شهرستان، تصریح کرد: از ابتدای سالجاری تا کنون ،۱۸۳۷ متقاضی در شهرستان بیرجند موفق به دریافت تسهیلات دوران کرونا به مبلغ ۲۵۲.۰۷ میلیارد ریال شده اند.
علی ناصری فرماندار بیرجند عملکرد شهرستان را در جذب تسهیلات دوران کرونا قابل قبول ارزیابی کرد و افزود: به همت دستگاه های اجرایی و بانکهای عامل، شهرستان بیرجند توانسته 70درصد تسهیلات درخواستی متقاضیان را در این بخش پرداخت نماید که در جایگاه اول رتبه بندی شهرستانی قرار گرفته و به نسبت میانگین استان در وضعیت مطلوب قرار دارد.
فرماندار شهرستان بیرجند در ادامه بر لزوم تقویت نظارت برطرح های بهره مند از تسهیلات اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری در شهرستان تاکید کرد و گفت: تاکنون ۲۶۷ بازدید از این طرح ها توسط تیم نظارت شهرستان صورت گرفته است که بایستی با تعامل بیش از پیش دستگاه ها و بانکهای عامل این مهم نیز استمرار یافته و تقویت شود.
ناصری در خصوص اعتبارات اشتغالزایی بند( ب)تبصره ۱۶ قانون بودجه سال 99نهادهای حمایتی گفت: از مجموع 226000میلیون ریال سهمیه کمیته امداد شهرستان در این بخش؛ مبلغ ۱۹۳۲۵۰ میلیون ریال ابلاغ شده است که تا کنون 78طرح به مبلغ 35900میلیون ریال در شهرستان از این تسهیلات بهره مند شده اند.
وی در ادامه افزود: از مجموع 65000میلیون ریال سهم اعتبارات اشتغالزایی بند ب تبصره ۱۶ نهاد حمایتی بهزیستی، مبلغ 55750میلیون ریال ابلاغ شده است و تا کنون تعداد ݗ23طرح به مبلغ 10000میلیون ریال از این تسهیلات بهره مند شده اند.
این مقام مسئول در ادامه گزارش از تعهد ۳۵۲۶ شهرستان در ثبت اطلاعات اشتغالزایی در سامانه رصد خبر داد و تصریح کرد: از ابتدای سال تا کنون ۹۳۹ مورد اشتغال توسط دستگاه های اجرایی مرتبط تایید و در سامانه رصد ثبت شده است که این رقم معادل 27درصد تعهد شهرستان در سال 99می باشد که انتظار می رود با تلاش مضاعف دستگاه های اجرایی تعهد شهرستان در این بخش نیز محقق گردد.

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=47826

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: