?معاون سیاسی ، امنیتي و اجتماعي استاندار خراسان جنوبي، که در جلسه نشست مشترک علما و روحانيون تشيع و تسنن استان سخن مي گفت با بيان اين مطلب، افزود: باتوجه به تلاش دشمنان اسلام براي تفرقه افکني در جهان اسلام ، ايران پيشگام تقريب مذاهب در دنيا است.
دکتر علي اسماعيلي ، ضمن تبريک فرا رسيدن عيد مبعث ، گفت: در شرايطي که شبه جزيره عربستان با زنده به گور كردن دختران ، غرق در جهالت و خرافه پرستي بود پيامبري مبعوث شد كه رسالت آن نجات بشريت از جهل و ناداني بود.
?وی با بیان اینکه دين اسلام تاکيد بر انديشيدن ، خواندن ، آموختن و تدبر و تامل در آفرينش انسان داشت، افزود: دين مبين اسلام اخلاق و انسانيت را احيا کرد و آن را به سرتاسر جهان تقديم نمود.
?معاون سیاسی، امنیتي و اجتماعي استاندار خراسان جنوبي، با بيان اينکه مطابق با آيات مبارک قرآن کريم حقوق همه افراد و انسان ها بايد محترم شمرده شده و رعايت گردد، افزود: رسالت سنگيني كه امروز فضلا ، علما و انديشمندان شيعه و سني بر عهده دارند شناساندن اسلام ناب محمدي و اسلام واقعي به نسل هاي بعدي است.
?اسماعیلی، ادامه داد: سیره واقعي پيامبر بزرگ اسلام(ص) و ائمه اطهار (ع) ، توجه به مکارم اخلاق، مهرباني، رحمت، حلم و بردباري ، صميميت، ايثار و توجه به نيازمندي انسان ها بود.
?وی با بیان اینکه در کنار معجزه قرآن کريم ، صبر و اخلاق پيامبر اسلام نيز جزو معجزات الهي است گفت: اين مهم پيش برنده احكام الهي بود كه اهميت به ديگران ، مشورت گرفتن از سايرين ، علم پژوهي و مباحثي از اين دست در راس آنها قرار داشت.
?معاون سیاسی، امنیتي و اجتماعي استاندار خراسان جنوبي، ادامه داد: دانشجويان و صاحبان علم و انديشه بايد تلاش کنند تا با ادله عقلي و بر اساس نظريات مستدل علمي حقانيت دين مبين اسلام را به جهانيان به اثبات برسانند.
?اسماعیلی، حفظ و تقویت وحدت را مهمترين نياز روز جامعه اسلامي برشمرد و خاطر نشان ساخت: نگاه حاکميت ، دستورات رهبري و برنامه هاي دولت تدبير و اميد حفظ و تقويت وحدتي است که امروزه موجب شده تا بر اساس آن به موفقيت هاي چشمگيري دست پيدا کنيم.
?وی با بیان اینکه امروز گروه هاي تکفيري – وهابي به دنبال تفرقه افکني بين مسلمانان هستند، گفت: امروز دشمنان ما با ساختن ربات هاي انسان نمايي به نام داعش كه هيچ بويي از انسانيت و رحم مروت نبرده اند تلاش مي كنند تا انسانيت انسان را از بين ببرند و براي آنها شيعه و سني هيچ تفاوتي ندارد.
?اسماعیلی، خاطر نشان ساخت: حمایت از جنبش هاي آزادي بخش بر اساس قوانين کشور جزو اصول مسلم ما است؛ از اين رو بدون توجه به مذاهب، ايران اسلامي حمايت از اين گروه ها را به عنوان يک استراتژي دنبال خواهد کرد.
?معاون سیاسی، امنیتي و اجتماعي استاندار خراسان جنوبي، يادآورشد: امروز افتخار جمهوري اسلامي ايران و دولت محترم تدبير و اميد اين است که از توان همه انسان هاي توانمند بر اساس اصل شايسته سالاري در بدنه مديريت و کارشناسي در دستگاه هاي اجرايي بدون توجه به گرايش هاي مذهبي استفاده کند و امروز شاهديم كه از برادران و خواهران محترم اهل سنت در اين بخش حضوري فعال و موثر دارند.
?اسماعیلی ، با بیان اينکه همه ما در پيشگاه باري تعالي برابر هستيم، افزود: آنچه که در پيشگاه خداوند موجب برتري انسان ها نسبت به يکديگر خواهد شد تقواي الهي و توجه به امور و نيازمندي هاي ديگران است نه قوم و نژاد و يا هر چيز ديگر.
?وی از افراطی گری به عنوان يک آسيب بسيار مهم در جهان اسلام ياد کرد و گفت: آنچه که امروز صدمات جبران ناپذيري وارد كرده افراطي گري است از اين روافراط گري از هر سمتي كه باشد براي ما ناپسند و نامطلوب بوده و ريشه هاي آن به هر شكل ممكن بايد خشكانده شود
