آغاز به کار ۴۳ بازارچه نوروزی همزمان با نخستین روز از سال ۱۴۰۵ در خراسان جنوبی

پارک‌بازار شهر «مود» همزمان با نخستین روز از سال ۱۴۰۵، با حضور استاندار خراسان جنوبی به بهره‌برداری رسید؛ این پروژه به طور نمادین آغازگر فعالیت ۴۳ بازارچه نوروزی و ۸۲ سیاه‌چادر عشایری در استان است.

در اولین روز از بهار طبیعت، استاندار خراسان جنوبی با سفر به شهر «مود» از توابع شهرستان سربیشه، پارک‌بازار این شهر را افتتاح کرد تا رسماً چرخه خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی و زائران در قالب بازارچه‌های محلی تکمیل شود.

این پروژه که با هدف تمرکززدایی، حمایت از تولیدات بومی و ایجاد نشاط اجتماعی احداث شده، با اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش خبر و هنر خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی روز شنبه در حاشیه این مراسم گفت: پارک‌بازار شهر مود به نمایندگی از ۴۳ بازارچه نوروزی و ۸۲ سیاه‌چادر عشایری که در سراسر محورهای مواصلاتی و شهرهای استان برپا شده‌اند، افتتاح شد تا ظرفیتی برای معرفی ظرفیت‌های اقتصادی و صنایع‌دستی منطقه فراهم آید.

آغاز به کار ۴۳ بازارچه نوروزی در خراسان جنوبی

سید محمدرضا هاشمی افزود: این بازارچه‌ها و سیاه‌چادرها علاوه بر نقش مهمی که در معرفی فرهنگ اصیل خاوران و تولیدات عشایری دارند، به عنوان ایستگاه‌های استراحت موقت عمل کرده و نقش بسزایی در کاهش خستگی رانندگان و ارتقای ایمنی سفرهای نوروزی ایفا می‌کنند.

بر اساس این گزارش، سیاه‌چادرهای عشایری و بازارچه‌های نوروزی خراسان جنوبی با ارائه محصولات بومی، صنایع‌دستی، سوغات محلی و اجرای بازی‌های بومی-محلی تا پایان تعطیلات نوروز، میزبانی از مسافران و گردشگران را بر عهده خواهند داشت.

خراسان جنوبی ۱۲ شهرستان دارد و در شرق کشور جزو کریدورهای اصلی مواصلاتی محسوب می‌شود.

نوشته و خبر نگار : احمد کاشانی  دبیر سرویس گردشگری و میراث و ا.حسن پور

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=111744

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: