?استاندار خراسان جنوبی گفت: اگر قرار است از ظرفیت گردشگری طبس استفاده شود، باید سند توسعه گردشگری طبس تدوین گردد.
ملانوری با بیان این مطلب در جلسه شورای اداری شهرستان طبس خاطر نشان کرد: اگر از ظرفیت گردشگری این شهرستان به خوبی استفاده شود، می تواند سرمایه فراوانی برای منطقه ایجاد نماید.
?وی گردشگری را یکی از بزرگترین صنایع دنیا در تولید ثروت خواند و تصریح نمود: گردشگری، صنعتی است که آب بر نیست، اشتغالزاست و درآمد ایجاد می کند، لذا در مناطقی مثل طبس، می تواند در قالب سند توسعه و بر اساس برنامه ریزی، نتایج خوبی به همراه داشته باشد.
?استاندار با اشاره به بازدیدهایی که از برخی جاذبه های گردشگری شهرستان داشته، متذکر شد: احیای بناهایی مثل کاروانسرای چهارده در جوخواه علیرغم سختی هایی که دارد، بسیار مهم است اما مهمتر از مرمت بناها، اداره کردن آنهاست.
?ملانوری افزود:ما از مرمت بناهای تاریخی به دنبال بازخوانی تاریخ، احیای هویت تاریخی، یادآوری اصالت خود و توسعه فرهنگ عمومی هستیم.
?وی با تأکید بر این که گردشگری نباید ناهنجاری ایجاد کند، گفت: ما از توسعه گردشگری باید به دنبال نشاط اجتماعی و سلامت جامعه باشیم که این موضوع در سایه رونق، اشتغال و جذب سرمایه گذاری که اتفاق می افتد، رقم می خورد.
?به گفته وی؛ ادارات میراث فرهنگی، شهرداری ها، دهیاری ها و شوراهای اسلامی می توانند به این قضیه ورود کنند.
?استاندار با تأکید بر این که در خیلی از کشورها، بودجه عمومی دولت از گردشگری تأمین می شود، متذکر شد: اگر در حوزه گردشگری طبس، فعالیت خوبی انجام شود، این شهرستان به هیچ چیز دیگری نیاز ندارد.
?ملانوری ادامه داد: گردشگری، حتی می تواند ذغالسنگ را تحت تأثیر قرار دهد و ضمن آسیب کمتر، درآمد و ثروت بسیار بیشتری ایجاد کند اما چون نوعی کار فرهنگی است، ظرافت خاصی دارد.
?وی اظهار داشت: برای توسعه گردشگری شهرستان طبس باید برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم و اقدامات درخوری انجام دهیم.