مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: ۱۰ درصد مدارس این استان تخریبی است و بازسازی آنها به مشارکت مردم و خیرین به‌ویژه در بیرجند نیاز دارد.

 سید علیرضا موسوی‌نژاد در سخنان قبل از خطبه‌های نماز جمعه بیرجند افزود: از آنجایی که خراسان جنوبی از مناطق زلزله‌خیز است حضور دانش‌آموزان در مدارس تخریبی ما را دچار اضطراب می‌کند لذا بازسازی مدارس تخریبی نیازمند همت خیرین است تا این دانش‌آموزان بتوانند از مدارس مناسبی برای تحصیل استفاده کنند.

وی گفت: حیطه آموزش بدون تجهیزات و فناوری آموزشی کارآیی چندانی نخواهد داشت و تاکنون سه مرحله تجهیزات آموزشی در استان توزیع شده است که با اختصاص ۳۹ میلیارد تومان اعتبار سفر وزیر آموزش و پرورش به استان در زمینه خرید تجهیزات امید است به سمتی برویم که مدارس استان از تجهیزات مورد نیاز در عرصه تعلیم و تربیت، امکانات سرمایشی، گرمایشی و رفاهی برخوردار شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: رویکرد وزرات آموزش و پرورش در تحول نظام آموزشی و بکارگیری شیوه‌های نو، گسترش اختیارات در حیطه مدیریت مدارس، برنامه‌ریزی های جدید در جهت تغییر سبک قدیمی کلاسی خواهد بود و این روند به‌تدریج انجام می شود که در یکسری مدارس نیز آغاز شده و در استان با حمایت وزارت آموزش و پرورش این تحول را خواهیم داشت.

وی افزود: استان خراسان جنوبی از بهترین همکاران و معلمان در عرصه علم و ادب و اخلاق برخوردار بوده و جایگاه دبیران استان در عرصه کشور مطلوب است.

موسوی‌نژاد با اشاره به ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید در کشور گفت: دانش‌آموزان در هشت سال دفاع مقدس حماسه آفریدند که موجب شد نهال نوپای انقلاب با آبیاری خون شهدا پایدار بماند و باید در گام دوم انقلاب به ایفای نقش مطلوب بپردازیم.

وی به حضور ۲ هزار دانش‌آموز خراسان جنوبی در عرصه دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: این نوجوانان حماسه‌سازانی بودند که باورش برای برخی از نااهلان سخت است چطور می‌شود جوان ۱۷ تا ۱۸ ساله در عرصه جنگ از برخی فرماندهان نظامی جلوتر باشد و عرصه را در دست بگیرند و هنرمندانه دفاع کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: آموزش و پرورش متفاوت از سایر ادارات و دستگاه‌های اجرایی است زیرا در آن همه نوع ارتباط وجود دارد و باید ببینیم چگونه در عرصه تعلیم و تربیت باید برنامه‌ریزی شود که دانش‌آموز ما به عنوان جوان تراز اول در گام دوم انقلاب تربیت شود و همه کسانی که در این زمینه دغدغه دارند باید در این مسیر کمک کنند تا نظر رهبری به مرحله عمل برسد.

وی گفت: با گذشت بیش از ۲ سال از شیوع کرونا، مدارس خراسان جنوبی میزبان ۱۸۵ هزار دانش‌آموز است و تلاش شده کاستی‌ها و کمبودها در این زمینه برطرف شود و اولیا و مدیران مدارس هم باید همکاری کنند تا با رفع نواقص، مشکلات به حداقل برسد.

موسوی‌نژاد با تاکید بر اینکه برپایی نماز جماعت در مدارس سرلوحه کار آموزش و پرورش استان است افزود: مدیران مدارس باید برای برپایی هرچه بهتر زنگ نماز و اقامه نماز جماعت اقدامات لازم را انجام دهند.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور