معاون گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: خشکسالی‌های اخیر نوک پیکان راهبرد توسعه اقتصادی استان را از سمت صرف کشاورزی می‌تواند به سمت گردشگری متمایل و در روستاها و نقاط مرزی مهاجرت معکوس ایجاد کرد.

مرتضی عربی،  گفت: صنعت گردشگری امروزه یکی از درآمدزاترین صنایع جهان به شمار می‌رود که علاوه بر بعد اقتصادی، ابعاد اجتماعی و فرهنگی را نیز در بر می‌گیرد که درآمدهای مستقیم و غیر مستقیم را شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه ورود هر گردشگر طبیعی (اکوتوریست) پنج برابر یک توریست برای کشور درآمد ایجاد می‌کند، افزود: در حال حاضر حدود ۵۰ هزار ایرانی بصورت مستقیم در صنعت گردشگری مشغول به کار هستند.

معاون گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی تصریح کرد: خراسان جنوبی بدلیل وجود پیشینه کهن، چهار اثر جهانی شاخص، طبیعت بکر و فرهنگ و آداب و رسوم غنی و کمتر شناخته شده مورد توجه بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی در طی چند سال اخیر قرار گرفته است.

عربی ادامه داد: خشکسالی‌های اخیر نوک پیکان راهبرد توسعه اقتصادی استان را از سمت صرف کشاورزی می‌تواند به سمت گردشگری متمایل و در روستاها و نقاط مرزی مهاجرت معکوس ایجاد کرد.

وی بیان کرد: در حال حاضر زیر ساخت‌های اقامتی و پذیرایی در استان مناسب است، اما زیرساخت‌هایی حمل و نقل از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست.

معاون گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی یادآورشد: جاده‌های استان جزو پرتلفات‌ترین جاده‌های کشور است و حمل و نقل ریلی در مرکز استان وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: در صورت وجود این موارد و آماده شدن ذهنیت همه مردم برای پذیرش گردشگران می‌توان درآمد حاصل از صنعت گردشگری را در رتبه اول کسب درآمد استان شاهد باشیم.