استاندارخراسان جنوبی در دهمین جلسه کمیسیون هماهنگی بانک های استان سخن می گفت ، افزود: باتوجه به اعتباراتی که در حوزه اشتغال به این استان اختصاص یافته ، میزان جذب آن ناکافی و پایین است.
?ب استاندار خراسان جنوبی، خاطر نشان ساخت:دستگاه های اجرایی باید نقاط ضعفی که موجب شده تا جذب اعتبارات بامشکل مواجه شود را احصاء و در کمترین زمان نسبت به مرتفع ساختن آن اقدام نمایند.
?دکتر مروج الشریعه، به برخی مشکلات در این زمینه اشاره کرد و ادامه داد: کوتاهی ، ناتوانی و یا قصور دستگاه های اجرایی در زمینه جذب اعتبارات مرتبط با اشتغال را به هیچ وجه نخواهم پذیرفت.
?مقام عالی دولت در استان، موضوع اشتغال را یکی از مهمترین مطالبات ونیازهای مردم و به خصوص جوانان برشمرد و افزود: یکی از مهمترین راه های ایجاد اشتغال و کاهش این معضل در جامعه، تسهیل روند پرداخت تسهیلات اشتغال و نیز مرتفع ساختن مشکلات احتمالی در این زمینه است.
?مروج الشریعه، با بیان اینکه روند گردش مالی در جامعه از اهمیت خاصی برخوردار است، ادامه داد: بانک های استان باید جدی تر از قبل در زمینه پرداخت تسهیلات تکلیفی دستگاه های اجرایی وارد عرصه شده و با آسیب شناسی مبتنی بر نیاز روز و اعتبارات در اختیار، با توجه به مهلت باقی مانده تا پایان سال تلاش کنند تا روند پرداخت تسهیلات تسریع گردد.
?استاندار خراسان جنوبی، خاطر نشان ساخت: همه ما مسئولین چه در حوزه بانکی و چه در حوزه دستگاه های اجرایی باید در راستای رسیدن به این هدف مهم تلاش کنیم که چگونه می توان میزان رضایتمندی مردم را در زمینه تسهیلات بانکی خصوصاً در حوزه اشتغال، مشاغل خانگی ، طرح های بزرگ صنعتی و نیمه صنعتی، معدنی، کشاورزی، گردشگری و… حاصل نمود.
?مروج الشریعه، مسئولیت را امانتی الهی نزد مسئولین دانست و تصریح کرد: باید از فرصت خدمت به مردم نهایت استفاده صورت گیرد و با خدماتی ارزنده وخداپسندانه زمینه های رضایت الهی و مردم را فراهم نماییم.
?مقام عالی دولت در استان افزود: یکی از کانون های مهمی که ممکن است در معرض آسیب و اعتراض قرار گیرد، سیستم بانکی و شبکه مالی کشور است ؛ از این رو همه ما باید با هم پوشانی و هم افرایی و تلاش برای تسهیل امور ، روند دریافت خدمت در شبکه بانکی را تسریع نماییم تا ضمن خنثی سازی نقشه های دشمنان، اجازه سوء استفاده به بدخواهان نظام را نیز از آنان بگیریم.
?مروج الشریعه، با بیان اینکه دولت برغم تمامی تنگناهای مالی واعتباری که با آن مواجه است، سهم قابل توجهی را برای خراسان جنوبی در نظر گرفته ، ادامه داد: به میزان سهم استان ، میزان جذب اعتبارات پایین است که باید مورد آسیب شناسی دقیق قرار گیرد.
?وی به عملکرد برخی بانک ها در جذب و پرداخت اعتبارات اشاره کرد و گفت: دستگاه های اجرایی باید میزان مطالبه گری خود از بانک ها را افزایش دهند و در صورت امکان با همکاری بانک ها با بکارگیری کارشناسانی زبده و متخصص طرح های مورد نظر را موردی در محل بانک ها به صورت روزانه بررسی و رفع نقص نمایند.
?استاندارخراسان جنوبی، ملاک ارزیابی دستگاه های اجرایی و بانک ها را میزان پرداختی اعتبارات دانست و تصریح کرد: همه تلاش ها باید به پرداخت تسهیلات منجر شود، در غیر این صورت اقداماتی که صورت گرفته ابتر مانده و به نتیجه مورد نظر ختم نخواهد شد.
?استاندارخراسان جنوبی، با اشاره به اینکه جلسه بعدی کمیسیون هماهنگی بانک های استان هفته آینده در ماه جاری برگزار خواهد شد، افزود: در این کمیسیون دستگاه های اجرایی به ارائه گزارش عملکرد خود در حوزه جذب اعتبارات اشتغال خواهند پرداخت.
?مروج الشریعه، تقویت میز خدمت در دستگا های اجرایی را مورد تاکید ویژه قرار داد و یادآورشد: مدیران می بایست باتقویت میز خدمت در دستگاه های اجرایی ضمن بررسی دقیق مسائل ، مشکلات و درخواست های مردمی ، آنها را مرتفع و تعیین تکلیف نمایند تا از سرگردانی و بلاتکلیفی مراجعین جلوگیری گردد.
?وی تقویت ارتباط بین بانک ها و دستگاه های اجرایی را رمز موفقیت دانست و تصریح کرد: هرچه که این ارتباط منسجم تر بوده و هماهنگی بهتر و بیشتری بین بانک ها و دستگاه های اجرایی برقرار گردد، امور مردم و مراجعین تسهیل شده و مردم سریعتر به نتیجه مورد نظر دست پیدا می کنند.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله