استاندار خراسان جنوبی گفت: فضای تعاملی بر دستگاه‌های اجرایی حاکم است و مدیران دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان مردم، روسای دانشگاه‌ها و سایر مجموعه‌ها در راستای رفع مشکلات استان هم‌افزایی خوبی دارند.

 “جواد قناعت” روز چهارشنبه در دیدار “حسن مسلمی نائینی” رئیس جهاد دانشگاهی کشور افزود: همراهی و همسویی خوبی در محیط‌های علمی استان ایجاد شده و امید است این روند در جهاد دانشگاهی هم ادامه داشته باشد.

وی با تاکید بر فضای تعاملی ایجاد شده در کشور اظهار داشت: دولت سیزدهم به دنبال کارهای نو و جدید است و این ویژگی بهترین فرصت برای استان‌هایی مانند خراسان جنوبی محسوب می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: با توجه به گستردگی برنامه‌های پژوهشی و تنوع خدمات جهاد دانشگاهی، آمادگی لازم برای پیگیری امور این مجموعه وجود دارد.

وی با اشاره به دامنه فعالیتی جهاد دانشگاهی و نقشی که این نهاد می‌تواند در توسعه استان داشته باشد، حمایت‌های ویژه جهاد دانشگاهی کشور از واحد استانی را خواستار شد.

قناعت افزود: مسیری که جهاد دانشگاهی تاکنون در خراسان جنوبی دنبال کرده خوب بوده اما باید با هدفگذاری و برنامه‌ریزی درست برای تعالی بیشتر تلاش کرد که زمینه‌های آن فراهم است.

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: جهاد دانشگاهی کشور در ۱۱ استان مرکز ناباروری و پیشگیری از سرطان را فعال کرده و زمینه استقرار چنین مرکزی در خراسان جنوبی هم فراهم است.

سلمان اسحاقی افزود: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز به‌طور مستمر بر راه‌اندازی این مرکز نظارت دارد و نیاز به چنین مرکزی چند بار از سوی استاندار خراسان جنوبی در این کمیسیون مطرح شده است.

وی عنوان کرد: موافقت با استقرار مرکز ناباروری و پیشگیری و درمان سرطان در خراسان جنوبی می‌تواند خبر بسیار خوشحال کننده‌ای برای مردم و دستاورد مهمی در سفر رئیس جهاد دانشگاهی کشور به استان باشد.

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سبقه علمی و دانشگاهی استاندار خراسان جنوبی موجب شده که پروژه‌ها در این دوره محکوم به شکست نشود و با رویکرد فعلی دولت، به نظرات کارشناسی و مشاوره دانشجویان و دانشگاهیان اهمیت زیادی داده می‌شود.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در خراسان جنوبی مغفول مانده است گفت: انتخاب مدیر جهاد دانشگاهی استان از جامعه دانشگاهیان نشان از توجه به موضوع علم دارد و از آنجایی که رئیس جدید جهاد دانشگاهی به عنوان یک شخصیت پژوهش‌محور شناخته شده می‌توان به آینده این نهاد امیدوار باشیم.

اسحاقی افزود: حمایت دانشگاه هم در این برهه از زمان مشهود و ملموس‌تر از گذشته بوده است لذا در آینده نزدیک اتفاقات خوبی را می‌توان تصور کرد.

وی اظهار داشت: حمایت دانشگاه بیرجند به عنوان دانشگاه مادر استان در رشد جهاد دانشگاهی نقش موثری دارد و انتظار می‌رود برای حفظ شان و منزلت جهاد دانشگاهی با درخواست نمایندگان مجلس درخصوص استقرار جهاد دانشگاهی در دانشگاه موافقت شود.

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: البته جهاد دانشگاهی یک قطعه زمین در دانشگاه بیرجند دارد اما چون اراده بر این نیست بار مالی بر دولت تحمیل شود می‌توان با اختصاص یک یا چند اتاق در مجموعه دانشگاه، نمایندگی جهاد دانشگاهی را فعال کرد.

موافقت با راه‌اندازی مرکز ناباروری و پیشگیری و درمان سرطان پستان در خراسان جنوبی و بررسی راهکارهایی برای توافق جهاد دانشگاهی و منابع طبیعی در مورد واگذاری زمین دهکده و مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی استان از تصمیمات این دیدار بود.

رئیس جهاد دانشگاهی به منظور تکریم و معارفه رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی به این استان سفر کرد و صبح امروز علاوه بر دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی به همراه سایر مسوولان در مراسم گرامیداشت ۱۲ بهمن در بیرجند حضور یافت.

سید محمدحسین سیدکاشی با حکم رئیس جهاد دانشگاهی برای مدت ۲ سال به عنوان رئیس واحد خراسان جنوبی منصوب شد. وی ۴۲ ساله با مدرک دکترای مهندسی مکانیک از دانشگاه تربیت مدرس به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند مشغول به فعالیت بوده و پیش از این سرپرستی جهاد دانشگاهی استان را برعهده داشته است.