مولوی عبدالهی امام جمعه اهل سنت در اسدیه در دیدار علمای اهل سنت استان با فرمانده سپاه انصارالرضا علیهالسلام، ضمن عرض خداقوت به نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و رزمندگان سپاه پاسداران، گفت: آنچه ما در مناطق محروم برای اشتغالزایی و محرومیت زدایی شاهد هستیم با تلاش شبانهروزی نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام میشود و همچنین قدردان شما در دفاع از کشور در مقابله با دشمنان هستیم.
وی ادامه داد: در جنگ ۱۲روزه اسرائیل و آمریکا به ایران شکست سختی را خوردند و در دنیا با این جنایت های خود منفور شدند.
مولوی عبدالهی با اشاره به درخواست برخی از کشورهای اروپایی در به رسمیت شناختن فلسطین گفت: اینها پیروزی ایران در نتیجه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه است که همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند: سیلی سخت به استکبار نواخته شد.
امام جمعه اهل سنت شهرستان اسدیه افزود: با عمل به فرمایش قرآن و اسلام و مقام معظم رهبری در کنار اتحاد و وحدت مسلمین ، نصرت با مسلمانان است که ما این را در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه شاهد بودیم که باید این وحدت را حفظ کنیم.
وی خدمت به مردم را بهترین عبادت و قدردانی دانست و گفت: بایستی مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم توسط مسئولان رفع شود که البته مردم همیشه پای کار دفاع از کشور بوده و هستند و این را در نقاط مختلف استان شاهد هستیم
وی به جنایت تروریستها در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت با محکوم کردن این جنایت در دفاع از میهن اسلامی آمادگی کامل داریم.
نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.