#خبر_و_هنر

#خراسان_جنوبی

#khabar_va_honar

#southern_Khorasan

#Birjand

#khabarvahonar

#خبر_و_هنر #خبروهنر

#خبر_هنر #خبر #اخبار #هنر #فرهنگ

#بیرجند #قاین #طبس #فردوس #سرایان #نهبندان #خوسف #بشرویه #زیرکوه #درمیان #سربیشه

استاندار خراسان جنوبی گفت: اعتبارات محرومیت‌زدایی که ۵۱۷ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ بوده با رشد ۱۷ درصدی در سال جاری به ۶۰۳ میلیارد تومان رسیده است.

 جواد قناعت روز شنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان خراسان جنوبی افزود: این اعتبار برای رفع محرومیت و پیشرفت و آبادانی کشور است که بر پروژه‌های عمرانی و زیربنایی متمرکز شده و مدیران باید همراهی لازم را در تحقق هرچه بهتر اعتبارات این حوزه داشته باشند.

وی با بیان اینکه عدالت در توزیع یکسان اعتبار نیست گفت: رعایت توازن منطقه‌ای، شاخص‌ها و مناطق محروم در تعریف پروژه‌ها و توزیع اعتبار مورد توجه باشد تا عدالت در توزیع اعتبارات به‌خوبی محقق شود.

استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: درخصوص تخصیص اعتبار باید تمرکز بر پروژه‌های نیمه‌تمام و مواردی باشد که تا پایان سال مالی ۱۴۰۱ به اتمام می‌رسد و مردم هرچه زودتر از آنها منتفع شوند.

وی اظهار داشت: طرح محرومیت‌زدایی کار جدیدی در دولت سیزدهم است هرچند در سال جاری پروژه‌ها به‌صورت ملی تعریف شده اما چون استانی اقدام می‌شود توجه ویژه به این موضوع ضروی است.

قناعت گفت: هر گونه توافقی بین دستگاه اجرایی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان باید به توافق ملی هم رسیده باشد تا در ادامه با مشکل مواجه نشویم.

وی افزود: دستگاه‌ها پیشنهادات خود در تعریف پروژه‌ها را تا ۳۱ مرداد ماه اعلام کنند و از آنجایی که مسوولیت هماهنگی با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است هماهنگی‌های لازم با معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری نیز صورت گیرد.

استاندار خراسان جنوبی همچنین با اختصاص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار به صندوق حمایت از بخش کشاورزی با رای موافق مدیران دستگاه‌های اجرایی موافقت کرد و گفت: کشاورزی از موضوعات راهبردی استان و کشور است که باید مورد حمایت قرار گیرد.

وی بیان کرد: با توجه به خشکسالی‌های پیاپی بسیاری از درخواست‌های مردمی در زمینه کشاورزی است و این اقدامات می‌تواند کمک شایانی به این حوزه داشته باشد.

قناعت ادامه داد: تحولات و شاخص‌های جمعیتی از مهمترین مولفه‌های توسعه و مورد تاکید دولت سیزدهم است که باید به عنوان اولویت راهبردی مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: پنجره جمعیتی در هر استان دوران طلایی جمعیت را نشان می‌دهد که اقتصاددانان به عنوان موهبت جمعیتی از آن نام می‌برند.

استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: سنین ۱۵ تا ۶۴ سال مهمترین شاخص پنجره جمعیتی است که هرقدر بر این تعداد افزوده شود فرصتی طلایی برای رشد جمعیتی است و  برای تحقق این هدف مهم باید نگاه خاص به افزایش جمعیت و نرخ باروری داشت.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: مدیران استان در تعیین مدیران میانی و پایه، نسبت به معرفی آنان به کانون “ارزیابی شایستگی‌های عمومی مدیران حرفه‌ای” مستقر در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اقدام کنند.

قناعت افزود: این کانون در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مجوز گرفته و یکی از مولفه‌های تاثیرگذار در انتخاب درست مدیران، کادرسازی و تقویت مدیران حرفه‌ای است.

تشریح شاخص‌های جمعیتی استان، بررسی و تصویب اعتبارات صندوق حمایت از بخش کشاورزی، اعتبارات محرومیت‌زدایی و کانون ارزیابی شایستگی مدیران حرفه‌ای از مهمترین دستور کارهای این نشست بود.

 

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور