سید محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی

تمام مصوبات سفر رئیس‌جمهور به خراسان جنوبی دارای پیوست قانونی و قابلیت اجرا دارد


سید محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی در  تشریح دستاوردهای سفر ریاست جمهوری به استان گفت: این سفر با برنامه‌ها و نشست‌های فشرده برگزار شد و کار اصلی ما بعد از سفر و در مرحله پیگیری و اجرای مصوبات آغاز شده است.

وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر پرهیز از وعده‌های غیرقابل تحقق به مردم افزود: بر همین اساس، تمام مصوبات سفر دارای پیوست قانونی و قابلیت اجرا بوده و در سه محور اصلی پروژه‌های عمرانی، پروژه‌های اقتصادی و مشارکت بخش خصوصی تعریف شده‌اند.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه ۲۹ پروژه عمرانی با اعتبار بیش از ۱۵ هزار و ۶۴۵ میلیارد تومان در این سفر تصویب شده است گفت: این پروژه‌ها طی سال‌های ۱۴۰۴ تا ۱۴۰۶ اجرا خواهند شد و مربوط به وزارتخانه‌هایی از جمله راه و شهرسازی، نیرو، بهداشت، علوم، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هستند.

به گزارش خبر و هنر هاشمی با تأکید بر اهمیت راه‌آهن برای استان تصریح کرد: پروژه راه‌آهن زاهدان–نهبندان یک مطالبه به‌حق مردمی و یک پروژه حیاتی برای توسعه استان است. تاکنون حدود ۱.۶ همت اعتبار به این پروژه تزریق شده و بیش از ۲ هزار نفر در آن مشغول به کار هستند. پیگیری برای افزایش اعتبارات این پروژه با دستور رئیس‌جمهور در حال انجام است.

وی افزود: باند دوم زاهدان–بیرجند نیز طی یک سال گذشته با تزریق ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیشرفت خوبی داشته ۵۰ کیلومتر آن به بهره‌برداری رسیده و ۷۰ کیلومتر آماده آسفالت است. همچنین ۶۰۰ میلیارد تومان برای ادامه این مسیر پیش‌بینی شده است.

رئیس جمهور , سفر , استاندار‌ خراسان جنوبی ,

 

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: برای پروژه آبرسانی به مرکز استان حدود ۴۸۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است. همچنین تکمیل فضاهای آموزشی، مراکز دانشگاه فرهنگیان و پروژه‌های آموزش فنی‌وحرفه‌ای از اولویت‌های مهم استان است که تاکنون بیش از ۱۸۵ میلیارد تومان در این بخش‌ها هزینه شده است.

هاشمی با اشاره به بخش تسهیلات بانکی گفت: ۱۱ بانک عامل استان برای تأمین مالی ۴۴۰ طرح اقتصادی با بیش از ۱۵ همت تسهیلات مشارکت دارند. این تسهیلات شامل سرمایه ثابت و سرمایه در گردش در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی، گردشگری، تعاون، انرژی خورشیدی و مناطق ویژه اقتصادی است.

وی افزود: در مجموع بیش از ۱۵ همت پروژه عمرانی، ۱۵ همت تسهیلات بانکی و حدود ۳۴.۶ همت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در قالب تفاهم‌نامه‌ها پیش‌بینی شده که مجموع آن به ۶۴.۶ همت می‌رسد. این حجم از سرمایه‌گذاری، نتیجه مستقیم سفر ریاست جمهوری به استان است.

تشکیل ستاد ویژه پیگیری مصوبات

استاندار خراسان جنوبی از تشکیل ستاد پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری در استان خبر داد و گفت: این ستاد به ریاست استاندار و با همراهی نهاد ریاست جمهوری فعالیت خواهد کرد و گزارش پیشرفت مصوبات هر دو تا سه ماه یک‌بار به مردم ارائه می‌شود.

هاشمی با قدردانی از دستگاه‌های امنیتی و انتظامی گفت: سفر ریاست جمهوری با امنیت کامل و هماهنگی دستگاه‌های اطلاعاتی، نظامی، انتظامی، سپاه، بسیج و ارتش برگزار شد.

وی نقش رسانه‌ها را مهم دانست و افزود: رسانه‌ها باید در تبیین، مطالبه‌گری و امیدآفرینی نقش فعال داشته باشند تا مردم از نتایج واقعی این مصوبات آگاه شوند. ما آمده‌ایم نوکر مردم باشیم، نه مدیر آن. با انسجام، وحدت و همراهی رسانه‌ها، مصوبات این سفر به نتایج ملموس برای مردم استان تبدیل خواهد شد.

رئیس جمهور , سفر , استاندار‌ خراسان جنوبی ,

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=111007

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: