مدیر پایگاه میراث جهانی بیابان لوت استان خراسان جنوبی از آغاز برداشت اولین محصول خرمای پُرکو و خاره خوش در روستای دهسلم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی، زهرا رضایی ملکوتی گفت: «نخلستان دهسلم با وسعت تقریبی ۴۰۰ هکتار، چون نگینی در دل بیابان می درخشد. ۱۵۰ هکتار از آن مربوط به نخلستان قدیم و ۲۵۰ هکتار مربوط به نخلستان جدید است.»
او افزود: «تنوع خرما در این روستا باعث رونق کشاورزی و در پی آن رونق اقتصادی منطقه شده است.»
مدیر پایگاه میراث جهانی بیابان لوت استان گفت: «از اواسط مرداد ماه براشت اولین محصول خرمای کبکاب(kabkaab) در روستای دهسلم آغاز می شود و تا اواخر شهریور ماه ادامه دارد. این خرما بسیار مرغوب بوده و نسبت به دیگر انواع خرما زودتر می رسد.»
ملکوتی افزود: «پس از آن نوبت برداشت خرمای پُرکو و خاره خوش است که تا اواخر مهر ماه ادامه پیدا می کند. خرماهای پرکو و خارخوش نسبت به خرمای کبکاب تیره تر بوده و ماندگاری بیشتری دارند.»
او ادامه داد: «خرمای برداشت شده توسط شرکت تعاونی نخل کاران بسته بندی شده و به دیگر نقاط استان صادر می شود.»
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.