رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این مراسم، تغذیه سالم را یکی از شاخص‌های کلیدی توسعه پایدار دانست و بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی بین‌بخشی تأکید کرد.

 مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا و تجلیل از فعالان صنعت غذابا حضور مسئولان و مدیران دستگاه‌های مختلف برگزار شد. در این مراسم، محمود گنجی‌فرد رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، اهمیت موضوع تغذیه سالم و سلامت غذایی را مورد تأکید قرار داد و آن را یکی از شاخص‌های اصلی توسعه پایدار برشمرد.

وی با اشاره به نقش مؤثر زنجیره تولید، صنعت، واردات، نظارت و پژوهش در سلامت غذایی، گفت: تلاش‌های جزیره‌ای نتیجه‌بخش نخواهد بود و برای ارتقای سلامت جامعه نیازمند همکاری و هم‌افزایی بین‌بخشی و فرابخشی هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند  به مشکلات مرتبط با سوءتغذیه، چاقی و بیماری‌های قلبی و عروقی اشاره کرد و افزود: این مشکلات نه تنها در کشور بلکه در استان ما نیز وجود دارد و نیازمند توجه جدی و برنامه‌ریزی منسجم بین دستگاه‌ها است.

گنجی‌فرد بهره‌گیری از پژوهش و نوآوری، شفافیت و صداقت در اقدامات مرتبط با سلامت غذایی را از عوامل مهم دستیابی به اهداف شعار سال ۲۰۲۵ با عنوان «تغذیه سالم و پایدار» دانست و از همه دستگاه‌ها و فعالان این حوزه خواست تا همکاری و همدلی خود را تقویت کنند.

این مراسم با هدف بررسی راهکارهای ارتقای سلامت غذایی، ترویج تغذیه سالم و تجلیل از فعالان این حوزه در استان خراسان جنوبی برگزار شد و بر اهمیت هم‌افزایی بین بخشی برای تحقق اهداف توسعه پایدار در سلامت غذایی تأکید داشت.

نوشته و خبرنگار : دکتر  ا . زارعی دبیر سرویس پزشکی و سلامت و ا حسن پور