اولین گروه جهادی 10 نفره به همراه تیم عتبات عالیات عازم کاظمین شدند.

ئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت:  اولین گروه جهادی 10 نفره به همراه تیم عتبات عالیات عازم کاظمین شدند.

، مهدی هنری، امروز 25 تیر، در مراسم اعزام اولین گروه جهادی استان به عتبات از همکاری گروه‌های جهادی و جوانان   مؤمن  انقلابی برای خدمت رسانی در عتبات عالیات خبر داد و اظهار کرد: با توجه به مذاکرات صورت گرفته با ستاد بازسازی عتبات عالیات برای استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی و جوانان مومن انقلابی برای کمک و خدمت رسانی در عتبات عالیات با هماهنگی انجام شده اولین گروه جهادی 10 نفره به همراه تیم عتبات عالیات عازم کاظمین شدند.

وی افزود: این گروه به مدت 30 روز در زمینه شستشوی پتوهای مورد استفاده در اربعین و زمینه سازی مقدمات خدمت به زائرین اربعین حسینی امسال انجام وظیفه خواهند کرد.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی   بیان کرد: با حضور این افراد در عتبات عالیات نیز زمینه رشد معنوی جوانان فراهم شده و هم نوعی جهاد و خدمت رسانی است.

هنری ادامه داد: خدمت و جهاد حد و مرز نمی‌شناسد و جهادگران در هر کجا نیاز به کمک باشد، حضور پیدا می‌کنند.

وی یادآور شد: در ادامه همکاری‌ها به دنبال این هستیم که از ظرفیت گروه‌های جهادی تخصصی در کمک به بازسازی اماکن مقدسه عتبات استفاده شده و به طور متقابل در استان از ظرفیت افراد تخصصی عتبات در خدمت رسانی و محرومیت زدایی در طول سال در استان استفاده کنیم

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=27977

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: