در دومین شب قدر در خراسان جنوبی ۸۴۸ نفر حامی، حمایت از ایتام و نیازمندان را بر عهده گرفتند که این تعداد در مقایسه با شب ۲۱ رمضان پارسال، ۴۰ درصد افزایش داشت.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گفت: دیشب ۸۴۸ نفر حامیحمایت از ۹۲۸ یتیم، فرزند محسنین و بیمار نیازمند را بر عهده گرفتند که این تعداد حامی ۲۳۴ نفر بیشتر از حامیان جذب شده در شب ۲۱ رمضان پارسال هستند.
در شب بیست و یکم رمضان پارسال، ۶۱۴ حامی حمایت از ۶۸۶ نفر یتیم، فرزند محسنین و بیماران طرح شفا را بر عهده گرفتند.
سلم آبادی افزود: از ۸۴۸ حامی جذب شده در دومین شب قدر امسال، ۶۴۸ نفر حمایت از ۶۸۹ فرزندن یتیم، ۱۸۵ حامی حمایت از ۲۲۴ فرزند محسنین و ۱۵ نفر حامی حمایت از ۱۵ بیمار طرح شفا را بر عهده گرفتند.
در اولین شب قدر رمضان امسال نیز ۴۹۳ حامی، حمایت از ۵۲۱ یتیم، فرزند محسنین و بیمار نیازمند را بر عهده گرفتند.