نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی گفت : در سالهای گذشته به نحو مطلوب از رواناب ها بهره برده نشده که اکنون باید در دستور کار و اولویت مسئولان باشد.
،آیت الله عبادی در جلسه بررسی وضعیت آبرسانی به استان افزود : با توجه به شرایط طبیعی و خشکسالی چندین ساله استان باید از منابع جدید آبی مانند آبهای رژف، انتقال آب از دریای عمان و خلیج فارس و استفاده از پساب فاضلاب برای صنعت و طرحهای آبخیزداری برای تامین آب بخشهای متعدد استفاده شود.

وی با بیان اینکه باید متناسب با نیاز و آینده استان آب مورد نیاز بخشهای گوناگون پیش بینی شود تا در آینده با مشکل مواجه نشویم، گفت: مسئولان استان طرحهایی را برای تامین آب استان در دستور کار دارند که امید است به نتایج خوبی برسد.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به رهابودن روان آب کانالهای بیرجند و برخی نقاط استان و هدر رفت این آب ها افزود: برخی مناطق استان از سیلابها به نحو مطلوب استفاده نمیشود و این آبهای روان و سرگردان بدون استفاده به کویر میرود که باید فکری برای آن بشود.
نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور
