رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی

استان خراسان جنوبی در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حتی اقتصادی جزو استان‌های پیشرو کشور است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه دهه فجر و اعیاد شعبانیه فرصت مهمی برای نمایش اقتدار، عزت و انسجام ملی است، گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران در عرصه جنگ اراده‌ها با استکبار جهانی ایستاده و ملت ایران با تکیه بر ارزش‌های الهی و انسانی پیروز این میدان خواهد بود.

، حجت‌الاسلام محسن مشرفی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی،  در جلسه شورای اداری استان، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با اشاره به جایگاه والای قرآن کریم، اهل‌بیت عصمت و طهارت، ولایت، شهدا، مساجد، حوزه‌های علمیه و نیروهای مسلح، این مؤلفه‌ها را از مهم‌ترین نقاط قوت جمهوری اسلامی ایران برشمرد.

به گزارش خبر و هنر خراسان جنوبی  وی با بیان اینکه این ارزش‌ها همواره مورد هجمه و دشمنی بدخواهان و دشمنان انقلاب اسلامی قرار داشته است، افزود: شکرگزاری از این نعمت‌های بزرگ الهی و تجدید عهد برای حفاظت از آن‌ها، وظیفه‌ای همگانی است و ملت ایران ثابت کرده است که در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با قدردانی از استاندار و مدیران ارشد استان، اظهار داشت: استان خراسان جنوبی با جود برخی مشکلات، در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حتی اقتصادی جزو استان‌های پیشرو کشور است و این مهم حاصل همدلی، تلاش و روحیه انقلابی مسئولان و مردم استان است.

مشرفی با اشاره به دو مناسبت مهم پیش‌رو، اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، گفت: شعار «مهدی جان، ایران» برای اعیاد شعبانیه و شعار «ایران مقتدر، ملت پیروز» برای دهه فجر انتخاب شده است که بیانگر روحیه مقاومت، امید و اقتدار ملت ایران در برابر استکبار جهانی است.

وی با تأکید بر اینکه امروز نبرد اصلی، جنگ اراده‌هاست، تصریح کرد: ملت ایران با الهام از تعالیم دینی و با توکل بر خداوند متعال، در برابر اراده ننگین نظام سلطه، صهیونیسم و استعمار ایستادگی کرده و این مسیر تا پیروزی نهایی ادامه خواهد داشت.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی به ساختار اجرایی برنامه‌های دهه فجر در استان اشاره کرد و گفت: در این ایام، ۱۲ ستاد شهرستانی، یک ستاد استانی و ۲۸ کمیته تخصصی فعال هستند و برنامه‌ها با رویکرد مردمی، محله‌محور و با تقسیم کار دقیق اجرا خواهد شد.

مشرفی از برگزاری نمایشگاه دستاوردها و خدمات دستگاه‌های اجرایی، ارائه تسهیلات و تخفیفات ویژه برای مردم، جشن بزرگ ۲۲ بهمن، برنامه‌های ویژه ۱۲ بهمن، مهمانی لاله‌ها، گرامی‌داشت شهدای اخیر، شادپیمایی‌های دینی و برنامه‌های متنوع فرهنگی و دانش‌آموزی به‌عنوان مهم‌ترین برنامه‌های این ایام نام برد.

وی با اشاره به سه چالش اصلی شامل فضای مجازی، ناآگاهی برخی جوانان و مسائل اقتصادی، خاطرنشان کرد: برای مقابله با این آسیب‌ها، برنامه‌های هدفمند ویژه نوجوانان و جوانان، جشنواره‌ها، مسابقات و پویش‌های فرهنگی با مشارکت آموزش‌وپرورش، صداوسیما و خانواده‌ها پیش‌بینی شده است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در پایان تأکید کرد: دهه فجر و اعیاد شعبانیه فرصتی برای تقویت امید، افزایش مشارکت مردمی و زمینه‌سازی برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) است.

نوشته و خبر نگار : مهدیه حسن پور دبیر سرویس فرهنگی و هنری و ا.حسن پور

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=111203

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: